Helgur

Första dagen som mammaledig.
Har tydligen redan ett inlägg med den här rubriken. Den här första dagen som mammaledig har dock inte varit lika aktiv, faktum är att jag inte ens varit utanför dörren.
Sov apdåligt inatt och så ett barn som först ville gå upp halv fyra, INTE en helt okej tid att fixa frukost på, så lyckades få henne att somna om. Men sen vid halv sju när sambon var klar efter sitt jobb och skulle sova var det inte mer att göra än att ta med det klarvakna barnet upp. Har sedan spenderat sjukt många timmar i soffan med att titta på Lyxfällan, medan jag tänkt att det vore trevligt att gå ut. Men näe. Inte idag. Kanske imorgon.
 
Ska ta mig en dusch och sen funderar jag på att nanna kudden. Bäst att passa på, snart har jag en som är vaken hela nätterna (probably) och en som ska gå upp lagom till den andre har somnat...
 
Utsikten vid frukosten, inte så fult. :)
11 månaders semester börjar...NU.
Eller ja, väldigt många jag pratat med senaste veckorna på jobbet har sagt att jag knappast kommer ha någon semester med två barn i huset. Har alltid kontrat med att jag åtminstone slipper vara i en fabrik hela dagarna, vilket har fått tyst på dom flesta. ;)
 
 
Dagens lunch bestod av pizza med grabbgänget (nu blir dom BARA grabbar på avdelningen i 11 månader...jisses) och så hade jag med mig äpplepaj med vaniljsås till fredagsfikat. Hela avdelningen led av paltkoma sista timmarna jag var där. Drog hem redan vid halv tre, efter att ha dammat av skrivbordet ordentligt åt min vikarie.
 
Har inte så mycket att skriva idag mer än FY FAN VAD GÖTT. Ska nog åka en snabbis till Östenssons och handla Schweppe's Mojito Mix och morötter... Ikväll ska det firas! ;D
 
Äntligen mer tid med barnet som bara MÅSTE tvångsmata grannens kanin med torra löv...
Tre arbetsdagar kvar.

Tänker på hur skönt det ska bli att spendera kommande 11 månader på detta vis:

Ska nog orka dom här sista dagarna också... Kämpa kämpa!