Helgur

Mer förberedd än någonsin.
Hela gruppen red barbacka på ridlektionen idag, sjukt kul!
Och så himla bra det gick för alla också! :D Vi har kommit fram till att alla har hamnat i något slags flow, det går liksom bra hela tiden!
 
Marko var hur fin som helst idag! Man vet att det går bra när han tar i så mycket att han grymtar. 
Som Lotti så klokt påpekade idag; han kommer aldrig få några tior på dressyrprogrammen, men han gör det han ska och han gör det SÅ BRA. I alla fall ibland.
Lite skillnad på idag och förr i ti'n, om en säger så.
 
 
Bilder från 20080815.
 
Jag är så glad att han finns.♥
Packning and stuff.
Imorgon ska jag springa Tjejmilen. Man kan tro att jag laddar upp med att ta det lugnt och äta långsamma kolhydrater, but no.
Istället har jag varit på stan och blivit sponsrad med hyrfilm från Hemmakväll (DOM SKA HA STORT TACK!) och varit på ÖB och köpt storpack med micropopcorn. Varför? Filmkväll i stallet ikväll.
Och innan det hade jag tänkt rida en lektion, eventuellt barbacka. Det är säkert lätt att springa en mil med värsta träningsvärken.
 
Sen tidigt imorgon bitti går Taxi Helgesson till Linköping och sen blir det tåg till Huvudstaden.
Vi får se hur det går...
IKEA + Epson Stylus.
Det blev en ganska rejäl tur till IKEA och IKANO-huset idag, fick med mig allt möjligt hem. Bland annat kläder, jag som har köpstopp och så då va...
 
Det bästa från IKEA blev en ansagstavla, en sån där av kork. Jag har alltid velat ha en, men fick ingen när jag var liten. MEN NU är jag vuxen och kan köpa vad jag vill!! MOHAHAHA!
Den behövdes i alla fall för att komplettera min datahörna i lägenheten, för att det inte ska ligga fler små lappar på mitt lilla skrivbord än nödvändigt. (I keep telling myself that anyway.)
 
Medan jag strosade runt på IKEA fick jag ett SMS om ett paket som fanns att hämta på ICA MAXI: Vår nya skrivare! :D Nya och nya, jag har aldrig haft nån och min sambo har inte haft på många, många år.
Så en stund nu på kvällskvisten har jag roat mig med att skriva ut roliga saker och sätta på min nya anslagstavla... I love it. ^^