Helgur

Lööööördagsmorgooooooon!
Eller det har visst redan hunnit bli förmiddag?
Gick upp tidigt och har ätit frukost i lugn och ro och skrivit inköpslista för veckohandling. Ska åka till Maxi snart medan resten av familjen åker till körskolan på handledarkurs, snart har vi en egen konditor OCH chaufför i hemmet! Kan ju inte bli bättre. ;)
 
I eftermiddag ska jag ta med mig Jennifer och åka till Kristins torp, det blir grillning och filmmys hela kvällen och natten. ^^ Men innan det har jag tänkt hinna packa ner mer av köket i kartonger och städa ur skåp... It never ends.
 
Fast jo, det gör det. Det är bara 3 helger kvar till flytthelgen! Och nästa helg åker jag bort med Jennifer till Stockholm och springer Tjejmilen och sover på hotell. Helgen efter det är det mopperally (vid fint väder) samt vuxenridläger (årets höjdpunkt!!!). Sista helgen innan flytt kommer betyda packning och städning. Sen är det dags!!!
En liten fredagsfläck.
Imorse på tåget gjorde jag en ny grej, vaknade till precis innan det började rinna saliv nerför hakan på mig. Vet inte vad som är värst; snarkningar eller dreggel?
 
Arbetsdagen bara skenade förbi (kaffe-blåbärspaj-köttfärslimpa-kaffe-SLUT) och helt plötsligt satt jag på buss 303 mot stallet. Innan den avgick från Centralstationen klev Anna på, hon hade ont i huvudet och fick en pingvinstång av mig. Jag satt nämligen och tuggade på en Supersur Smultron myself för att motverka lågt blodsocker så tänkte att det nog skulle hjälpa henne också.
När bussen stannade vid Stora Torget klev även Fija på! Hon bjöd på macka med russin i brödet och jag bjöd Anna på Fijas vatten. ^^
Samtidigt som vi klev in på parkeringen till stallet kom Isa ifatt oss på sin moped. Man kan säga att vi trillade in nästan hela gänget samtidigt! Var himla trevligt med lite sällskap för en gångs skull. :)
 
Jag trodde att det äntligen skulle vara dags för en Marko-omgång igen för mig (tre veckor sedan jag satt på honom sist!) men nej, i lektionspärmen stod det "Zal"; short for Zalza, alltså en av dom nya fläckarna! Blev lite lycklig och nöjd. Stod och myste en stund med Markos bakdel (han gillar att bli kliad på skinkan, ok?) som kompensation innan jag myste med den fläckiga hästen. Upptäckte att om jag kliade henne på manken så började hon klia tillbaka...på boxdörren... Hon var i alla fall väldigt gosvänlig, och titta bara hur söt man får se ut (inte världens bästa bild, men):
 
 
Kan säga att jag hade världens bredaste leende efter lektionen! Hon var så mysig! Dessutom är hon bara 4 år, och jag älskar ju unghästar. Åh!♥
Ellen (som fick rida Rocky (och som red ner två hinderstöd (därför kallas Rocky numera för Massförstörelsevapnet))) och jag har bestämt att vi ska bilda riddargrupp på dom där två pållarna, kommer bli en grann syn på Julshowen sen kan jag lova! ;)
Vi får väl se hur det går nästa vecka när vi kanske ska TRAVA också, vi kanske får gräva ner hinderstöden en bit i marken...för att vara på den säkra sidan. ;)
I sleepwalk you see.
That's why I wear shoes to bed.
 
Luna Lovegood ♥
 
Alltså seriöst. Det här veckan har gått hur snabbt som helst?!? Det är redan fredag imorgon?!?
IDAG är det exakt 4 veckor tills vi får nycklarna till huset (och blir skuldsatta för resten av livet), så nu börjar nedräkningen på riktigt! Har dessutom fått beviljad ledighet fredag den 27:e september, då ska det köras grejer!!!
 
Ikväll har jag inte ägnat mig åt någon träning, vila emellanåt är viktigt har jag hört... ;)
Istället tog jag bilen till ÖoB direkt efter jobbet och handlade chips, godis till jobbet* och pepsi. Sen stekte jag mig en ägghamburgare som jag åt framför några avsnitt QI och sedan har jag sett Harry Potter and the Half Blood Prince (hence den fina bilden på Luna) och moffat i mig chips med dipp.
Fick dock avbryta filmen nu med en halvtimme kvar, det är hög tid att gå och sova. Eftersom jag har vaknat av mina egna snarkningar på tåget nu ett antal gånger den här veckan känner jag inte för att testa var gränsen för att vara vaken på kvällen går... ;)
 
 
*Tror det är illa när chefen stannar vid ens skrivbord, stirrar, frågar var den jättestora godispåsen från igår är ("den har jag ätit opp") och säger att han aldrig sett en värre godisgris. Hehe. Well, jag råkar veta att andra på avdelningen har hela skrivbordslådorna fulla med godisgömmor. ;)