Helgur

Igår var en bra dag.
Efter jobbet kunde jag hämta ut mina nya ridskor och chaps, satt som en smäck! Dragkedjan på chapsen åkte upp när jag red, men jag tror nog det beror på att jag fick driva som en idiot. Apollo var liiiite trött. Och tjock.
Men han är förlåten, för det är så kul att rida honom ändå. :)
SEN KOMMER DET VIKTIGASTE!
Jag fick skritta Marko! :'D :'D :'D
Ojojoj, ni förstår nog inte hur bra det kändes.
Efter att ha ridit Apollo i en månads tid har jag börjat trivas rätt bra på hans tjocka runda rygg. Men igår när jag fick sätta mig i Markos sadel så.. sa det bara klick. Igen.
Det är såhär det ska kännas.
Det här känns rätt.
Älskade häst, bli aldrig halt igen! Du skrämmer livet ur mig...
Vi masade bara runt på gräsplan, tog en liten trav på uppmaning av Lotti. Hälsade på fölen. Spanade på Anna-Lenas hund. Inspekterade terrängbanan (något han gjorde helt självmant?!). Betade det torraste, jordigaste gräset vi kunde hitta i Pullmangraven.
Och jag var allmänt lycklig. :)
Reliant Robin.
Dagens asgarv:

Top Gear är så himla roligt.
VILKEN TUR att det finns 17 säsonger! :'D
(Varje säsong är bara 6 avsnitt, så ni behöver inte oroa er för min hälsa eller så.)
En annan rolig sak är att mina nya ridskor redan har sorterats på posten i Jönköping! :D Tänk om jag får dom redan imorgon?! AAAAAAAHHH!!!
Taggar föresten hoppning imorgon med lilla Apollo-plutt, det ska bli så kul! Kan ingen snäll själ komma och filma eller fota? Snääällaa?!
New shoes.
Några i min omgivning (= mina föräldrar) skulle nog argumentera att jag definitivt inte är i behov av några nya skor. Jag har skor i överflöd.
Ett område där jag dock inte är allt för bortskämd är ridskofronten. Mina nuvarande trotjänare har varit med mig i vått och torrt sen jag var tolv år. Det är (herrejesus) tio år sedan. Det är, if I may say so, dom bästa skorna jag har haft! Minuset är väl det obefintliga greppet på vintern som har orsakat ett antal vurpor. Och att dom inte har stålhätta förstås.

Men nu har jag beställt nya skor! :D Med stålhätta! :D Jättebilliga från Börjes! :D

Dessutom ett par nya chaps eftersom mina snart faller sönder i molekyler...

Tror det kommer bli jättefint. ^^