Helgur

Några fler bilder.
Bilderna kommer i lite blandad ordning, men det var ju först idag som det blev äkta fotoväder. Därför kommer dagens bilder före gårdagens och förrgårdagens bilder. ;)


Random utkikspunkt som var helt fullproppad med svenska turister.


Bästa bilden hittills. En fors precis vid campingen.


Forsande vatten.


Campingskylten. Fin omgivning, typ.

Sådär, nu får det räcka. :) Nu är det nattinatti i vår lilla stuga!
Strax utanför Stryn.
Idag är första dagen med ihållande solsken i Norge och även första dagen på en camping med GRATIS INTERNET.

Man kan säga att det har regnat en hel del sen vi kom hit... Och innan dess med för den delen, det första som hände när vi kom in i landet var att vi blev omdirigerade på grund av översvämningar.
På första stället vi bodde berättade gubben som hyrde ut stugan att det hade regnat en månad i streck. Hujedamig. Därför har vi fått chansen att se en del maffiga forsar och vattenfall. ;)

Första stugan. HUR MYSIG SOM HELST!!!!


Vi träffade på ett exemplar av det norska nationaldjuret. ^^


Första forsen, det gör sig inte rättvisa på bild.
Höll på att skita på mig när jag skulle gå fram och fota...

Så. Lite bilder från första dagen i alla fall. Det går inte direkt i raketfart när man laddar upp här. ;) Fler bilder kommer så småning om, minneskortet på kameran blev fullt nyss. Tur att jag kan tömma över i datorn...
Imorgon ska vi till Geiranger, sen följer Ålesund och Trollstigen. Vi har en hel vecka kvar på oss, så vi kommer inte ha bråttom.
Tillsvidare hoppas jag alla utnyttjar sin semester på bästa sätt och att min lilla Marko-man blir bättre i sin lilla hovsing.
Hade!
Kära Motala!
Vi kom fram till Motala strax innan klockan fyra i eftermiddags efter en helt sjuuuuukt seg dag med 65 mil i bilen.
Sen vi kom hem har vi lämnat min mans dotter hos hennes mamma, handlat en ny luftmadrass till min älskling så han slipper få ont i ryggen av att ligga i tältet, hälsat på mina föräldrar och visat upp hyrbilen (dom blev lite imponerade i alla fall ^^) och varit hemma hos mig och ätit HIMMELSK pizza samtidigt som jag packade om mina väskor.
Imorgon drar vi mot Norge, nu med ganska blandade känslor efter vad som hände igår. Har fortfarande lite svårt att smälta hur någon kan komma på att göra nåt sånt? Mot ungdomar?
Jag vet inte om mitt bredband fungerar i Norge, men det är sånt som märks. Annars hörs vi när vi kommer över till Svedala igen. ;)
Hoppas ni utnyttjar eran semester!
Hej så länge!
Toyota Auris Hybrid Synergy Drive