Helgur

Imorgon är ingen vanlig dag...
... för då är det våran undulats födelsedag!

Ja, klart vi firar det! Det är inte varje dag en undulat blir hela 8 år, sådetså! Och vi älskar faktiskt våran undulat, även om det "bara" är en fågel. Hon är världens bästa husdjur.

Klicka på bilden så får ni se vad söt hon är. 

Men om jag skulle gå och lägga mig kanske. Börjar ju jobba klockan kvart i åtta imorgon.
Musiktips.


Det här kan mycket väl vara en av världens bästa låtar. Om jag fick bestämma alltså. Den hamnar i alla fall helt klart på min 10-i-topp lista, alla kategorier.
Igår var't det klippt.
Mitt hår blev lite uppklippt igår på grund av ganska slitet överhår, men det gör inte så mycket. Bättre att få bort det slitna!
Sen fick jag även en gratis hårinpackning DELUXE! Först en massa inpackning i håret (verkligen MASSOR!) sen en blöt handduk runt huvudet och en blå "mössa" ovanpå det. Jag såg ut som en blåfärgad champinjon!
INTE NOG MED DET! Sen fick jag sitta med huvudet inne i en sån där torkmaskingrej, ni vet? Typ en sån här:Den var från 60-talet och luktade bränd plast. Men håret mådde i alla fall mycket bättre efter behandlingen. ^^ Idag efter att jag hade duschat och håret hade torkat såg jag ut som en blandning av ett mufflonfår och en pudel, tur att man faktiskt ser ganska gullig ut i lockar...

Med mig hem fick jag även en bok; Det av Stephen King. Fett bra att ha en frisör som delar ut gamla böcker till sina kunder!