Helgur

Årets bästa söndag kanske?

Vet inte riktigt vad som är felet med mig, men både igår och idag har jag gått upp innan klockan 8... Mina föräldrar tror att jag är sjuk. :P Men när det är såhär bra väder kan man ju inte bara ligga inne och sova!!?!

Mina föräldrar var i sommarstugan idag igen, medan jag stannade hemma och diskade. Men det kan vara trevligt, när man får lyssna på Eagles samtidigt.
Sen tillbringade jag hela förmiddagen med världens bästa man. ^^
Jag älskar dig.

Eftermiddagen har tillbringats med folk från förra klassen. Glasskäk, minigolf och skratt sammanfattar väl rätt bra tror jag? :) Trevligt var det i alla fall. Tack alla.

Snart ska jag sova, men först ska jag se om jag kan få bilder på talgoxarna som bor i fågelholken på vårat garage...
Cheerio!

Sommar?
Igår var det varmt ute...
Jag hade planerat att sola i sommarstugan (eller alltså, utanför i trädgården) men det var för varmt. Fast jag låg i halvskugga. Dessutom blev min filt invaderad av myror var jag än la mig, så till slut retirerade jag till verandan och ockuperade soffan där, efter att jag hade satt parasollet helt för solen. Då blev det skönt. :)
Vet inte om jag fick så mycket färg, men man kan ju alltid hoppas att solstrålarna nådde mig litegrann. Dessutom hittade jag en fett bra sololja i tvättrummet i stugan. Den ska användas fler gånger!
Dock blev det inget premiärdopp... Hade tänkt det, men jag hade så förbannat ont i knäna så jag struntade i det. Var bara 17 grader i sjön så mina knän hade väl fått spunk. Det har dom ju i alla fall i och för sig.

Måste bara säga en sak.
Igårkväll visade dom The Terminator på 6:an, fan vad bra den är! :D Tyvärr orkade jag inte se hela, men alltså. Så himla klockrent att Arnold ska vara så jävla hård hela tiden. Jag garvar ihjäl mig så fort han visar sig i bild, och det kanske inte är meningen med filmen, men det struntar jag i. ^^
Dessutom skulle jag vilja se den nya Terminator-filmen som börjar gå på bio.. snart?

Idag vet jag att det vankas mjukglass tillsammans med en massa välkända människor. ^^ Hihi. Sen får vi se vad som hittas på mer.

Cheerio!
Frust.
Ridlektionen igår var klockren. Som alltid?
Jag och Fuxen kom faktiskt riktigt bra överens.Skönaste på hela lektionen var ju såklart Marko när han stannade vid ett hinder, checkade andra sidan och frustade, ungefär som:
"- Naäej, det kan ni fetglömma! Var är min flickvän?"
Vi höll på att dö av garv.
Det var Cornelia som red Marko igår, och dom var så himla duktiga!Kolla proffsen lixom!!
(Och jag vet att jag har redigerat bilderna snyggt i Paint, tacktack. Här finns det inte nåt PS inte.)

Fuxen blev lite arg på mig när jag skulle tränsa innan lektionen, så hon nöp mig lite. I tutten... Jättemysigt. Så nu har jag ett bitmärke där. ;)

Idag är det stan som gäller först med Jennifer, vi ska inspektera Intersports sortiment eftersom det är 20% på alla varor om man har club-kort. ^^
Eh, det är min mamma som har det där kortet, men förhoppningsvis ska jag kunna handla på det i alla fall...
Sen blir det en heldag i sommarstugan, och eftersom det redan är 18 grader ute så blir det nog himla trevligt. Kanske rent av ett premiärdopp i sjön? :)

Vad kul det är att sitta och blogga när ens föräldrar säger nånting om "beroende" och "manisk" varje gång dom går förbi mig. Jättekul kanske.
Anyway.
Cheerio!