Helgur

??
Öööööh...hej?
 
Vet inte vad om hände men nu är helt plötsligt juli slut (?!?) och jag minns knappt vad vi har gjort.
 
Sen jag skrev sist har vi i alla fall hunnit med en värmebölja. Det blev till slut så olidligt att en barnpool inhandlades och hamnade i trädgården. 700 liter 19-gradig LYX.
Hann sitta där och läsa bok två gånger innan värmeböljan var över. Jaja. Nu har vi en pool till nästa sommar när Majsan kanske kan bada lite. :)
Vi har även varit på Sveriges Rundradiomuseum i Bondebacka, Majas första museibesök! Är det gratis och typ en kilometer hemifrån så är det... Var kul i alla fall, även om vi inte hade någon guide.
Jag och Maja har även tillbringat större delen av en eftermiddag i stallet med Fija och bara snackat om typ allt mellan himmel och jord, det var så länge sen känns det som, och väldigt välbehövligt. När jag åkte hem så kändes det som jag var fulltankad med energi för första gången på mycket länge. ^^
Annars här hemma roar vi oss med att amma 48 gånger om dagen, byta blöja ungefär lika ofta och medan Majsan sover försöker vi organisera upp det här bombnedslaget till hus. Senaste förbättringen är att vi har köpt lagerhyllor till pannrummet!
Sen bilden togs har vi fått upp en till, under fönstret, och allt det ni ser på hyllorna...har tidigare förvarats på golvet. Förstår ni kaoset när man skulle hitta något? Och faran i att gå ner till frysen (som också står i pannrummet) för att hämta rostbröd om kvällarna när det ligger typ skruvmejslar och påsar med blandad skruv huller om buller? Jösses.
Jag tänker att nästa steg är att organisera om på vinden. Där uppe har vi lådvis med skräp som ingen har tittat på sen vi flyttade in för tre år sen... Dessutom håller mina föräldrar på med samma sak, rensar sin vind alltså, så emellanåt kommer det kartongvis från dom med diverse grejer som måste få plats här. Så det är väl bara att bita i det sura? Kanske nu på en gång medan Maja faktiskt somnat i skaplig tid, och innan hon vaknar för sitt 49:onde mål mat för dagen. xD
 
'Obsessed' is just a another word for 'very interested'.
Häromdagen kom äntligen The Bronze ut på DVD/BR och således även ut på diverse andra ställen... Har väntat på den filmen sen förra året nån gång. Faktum är att den var bättre än jag hade förväntat mig? Lite sådära feel good-film, även fast huvudkaraktären är ganska feel-bad... Kan rekommendera den i alla fall, så länge man inte har något emot fula ord och eh...annorlunda sätt att vara intim på. (Skämskudde kan behövas.)
 
Sen igårkväll när Majsan hade somnat råkade jag på en post på Tumblr i mitt scrollande som handlade om hur alla Pixar-filmer utspelas i samma universum och vilka bevis som finns för det. Det var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa originalartikeln också. SEN visade det sig att det fanns ytterligare tre, nya delar av artikeln som skrivits allt eftersom att nya filmer kommit ut sedan 2013 och dom var jag såklart också tvungen att läsa... Sen hade visst artikelförfattaren gett ut en bok på ämnet, mer utförlig än artikeln...så den var jag naturligtvis tvungen att köpa... ($7 som PDF, direkt nerladdning!)
Inte nog med detta. Var naturligtvis tvungen att ta hem alla Pixar-filmer (hade bara Toy Story-trilogin hemma!!!) så att jag kan se dom när jag läst klart boken...som jag läste ända till halv elva igårkväll.
 
Ja jösses.
 
Baby fever, take 2.
JAHA. Försöker väl igen dårrå!
 
I måndags fick ju som sagt vår lilla bäbis sina första vaccinsprutor, en i varje lår. Och jisses så arg och ledsen hon blev! Jag hade inte tid att börja gråta jag också, hade ju fullt upp med att trösta henne. ;) Men man blir allt lite tårögd när hon blir sådär hysteriskt ledsen så hon bara skriker rakt ut... Under kvällen så märktes det att hon började bli lite varm och i tisdags morse hade hon nästan 39 graders feber. Det var en väldigt gnällig tjej vi hade att göra med hela tisdagen, men vi var i alla fall iväg till stugan där vi var bjudna på pannkakslunch av mamma och pappa. Farmor var med också.
Förutom att moffla i mig pannkakor som om jag aldrig sett mat förr (mammas pannkakor♥) så hann jag även med att tvätta två mattor i sjön.
Majsan innan BVC i måndags, iklädd Kakmonstret-body som hennes morbror köpt! :D♥ Observera även att hon lyckats skava bort ALLT hår på sidan av huvudet...vår lilla Skalle-Pär. Som tur är växer det som tusan uppe på huvudet, och det lär väl växa ut på sidorna igen... Annars får hon väl se ut som sin morfar. ;)
 
Under natten till igår så gick febern över som tur var och under gårdagen var Maja sitt vanliga, glada jag. Bara lite varm ändå, för hettan från helvetet verkar ha stigit upp till vårt land... Enligt min väderapp ska det vara över 25 grader i en veckas tid... Jösses. Man kan knappt vara inne (vi har typ 28 grader inne...) och man kan knappt vara ute. Låg ute igår eftermiddag och läste på en filt i gräset under mitt IKEA-parasoll och höll ändå på att svettas ihjäl, klänningen klibbade fast överallt och svetten rann under tuttarna... Usch.
Får se hur vi ska överleva en dag i taget. Idag blir det en promenad in till stan...sen kanske jag flyr upp till stugan och badar... Vi får se. :)