Helgur

Happy birthday!
I förrgår fyllde den här bloggen hela sju år. Det är ju helt sjukt.
 
Ibland funderar jag på att radera bloggarkivet, men det kommer aldrig hända. Det är pinsamt men lite roligt att gå tillbaka och läsa.
 
 
Det här är tydligen den första bilden jag laddade upp? Well well.
Confessions of a Shopaholic.
Häromdagen såg jag en film, som var betydligt bättre än vad jag trodde den skulle vara.
Anledningen att jag laddade ner den är att jag var inne i en sån där "ladda-ner-allt-med-en-speciell-skådis"-fas, närmare bestämt Hugh Dancy.
 
(Teeny tiny Hugh!)
 
I princip allt med den här filmen är faktiskt bra. Men jag ville ta upp att soundtracket är OUT OF THIS WORLD. Har lyssnat på det hela förmiddagen när jag städade (ja det är sant, städade) och ni ska få några exempel:
 
Jordyn Taylor - Accessory
Lady GaGa - Fashion
Kat DeLuna - Calling You
 
Men faktum är att hela albumet med fjorton låtar är så bra att jag inte behövde hoppa över en enda låt. Skaka-rumpa-varning! ^^
 
(Att jag kände igen mig i beteendet huvudrollen pysslade med behöver vi inte prata om. Kthankzbye.)
Så blev det kväller.
Dagarna går i ett rasande tempo, eller hur? Försöker att inte tänka på det. :P
 
Idag har jag hunnit med tävlingsmöte i stallet, inklusive fodring av ponnysar samt en fläck som inte ville äta sin specialgröt. (Jag fick linfrön och betfor på hela mig, och i BH:n. Typ.)
 
Jag har legat på stranden i blåsten med KW och diskuterat viktiga ämnen (shoppinghysteri osv) i ett par timmar innan hon var tvungen att ha tvättstuga.
 
Har halvsovit ute på gräsmattan i solen iklädd bikini (fyfan vad skönt).
 
Nu på kvällen åkte jag med Isa och Cornelia upp till stallet och pysslade om samt red Vittuna utan att ägaren var med, för första gången. Det gick hur bra som helst, den där hästen är en riktig fröjd att ha att göra med alltså. Typ världens snällaste. :)
Här är hon förresten. Både med drakdräkt flugtäcke och i stallet, med underläppen ute. :)
 
 
Och imorgon ska jag dit igen, men då ska det nog ridas ridskolehäst istället, vi ska ha ett litet dagridläger. :)
 
Just nu håller jag på och steker korv som ska ätas till potatissallad, lagom till midnatt. Ja,är det semester så är det.
Tjipp!