Helgur

KY-fredag idag, torsdag.
Halva klassen ska gå till klockan fyra idag, vi är jätteglada.
Vi får väl trösta oss med att det är helg snart...en helg som för mig börjar med ett monsterstort lass av smutstvätt. Hell yeah!

Ska äta min tacopaj nu. Hihi.
Caffein is good for you.
Först kaffe med lillebror vid fem.
Sen två koppar te vid.. nio.
Som vanligt går mina sova-tidigt-planer i stöpet.
Det är därför jag har blivit ihop med ett tidningsbud. När man sover hos honom har man inget val, utan då måste man sova vid åtta. VÄLDIGT praktiskt för mig som uppenbarligen behöver minst tio timmars sömn för att känna mig mänsklig när jag vaknar.
För övrigt har jag kollat på halva säsong ett av Solsidan ikväll, fast det inte var länge sen jag såg det. Det är så jävla klockrent.
Kladdkaka i soffan!!
Fast det är en tallrik emellan som tur är. ;)

Den här helgen har gått rasande fort. Vad gjorde jag? Hur mådde jag?
Detaljer.
Idag är det måndag och jag har haft en hejdundrande huvudvärk hela dagen, sådär så man känner pulsen i öronen och det känns som nån försöker slita av en håret.
Men det gick över efter en kopp kaffe hemma hos familjen. Eller ja, enbart lillebror var hemma. Han hjälpte mig för övrigt att sätta in mina nya högtalare i bilen. Så nu har jag även högtalare bak! HALLELUJA! Efter lite pillande med inställningar så blev även ljudet bättre, har tydligen kört omkring i över två och ett halvt år med basen på nivå noll. Höhö. Så det kan bli. ^^
Nu ska jag se på Miniscule, sen sova.