Helgur

Tisdag, I don't like you.
Vilken bajsdag? Känns inte som något har blivit rätt och ingenting har flutit på, frustrationen har varit total. Det var så illa så när jag kom hem gick jag direkt in i köket och diskade. Efter att ha attackerad en särskilt snuskig ugnsform med extra mycket diskmedel kändes det lite bättre. Lite.
 
Som tur är hade jag en awesome lektion på bästaste Fuxfia igår, så den har jag tänkt på titt som tätt under dagen för att muntra upp mig. Har även anmält mig till KM i både dressyr och hoppning, båda på Fuxen. Kände mig tvungen att fråga min ridlärare om det var okej att vara med i hoppningen, för jag kan inte minnas sist jag såg röda damen vara med på en hopptävling. Och jag minns tydligt första (och sista...) gången jag hopptävlade henne, på ridskolekampen för ganska många år sen nu. Vi vägrade ut oss på andra hindret... Men den här gången känner jag på mig att det kan bli bra som fan, senaste hopplektionen utomhus sitter fortfarande fastklistrad i mitt minne och känslan då var att jag hade kunnat styra på vad som helst och hon hade litat på mig och hoppat. Bästa tjejen.♥
 
Återanvänder den här, för hon ser så lugn ut. :)
 
Har varit sugen på havregrynsgröt hela eftermiddagen, så det tänkte jag lyxa till det med nu samtidigt som jag kollar på något bra... Synd att jag har sett ifatt Sense8, nu måste jag vänta på nästa seriekväll med mina vänner innan jag får kolla vidare. Buhu... Får väl fortsätta mitt omtittande av Harry Potter-filmerna så länge, har tagit hem alla i 1080p. Whop-whop! ^^
71 to go.
Pass 20 - 31:a augusti: Dressyrlektion.
Pass 21 - 3:e september: Dressyrlektion.
Pass 22 - 7:e september: Dressyrlektion.
Pass 23 - 11:e september: Dressyrlektion.
Pass 24 - 14:e september: Dressyrlektion.
Pass 25 - 17:e september: Tantgympa.
Pass 26 - 18:e september: Dressyrlektion.
Pass 27 - 21:a september: Dressyrlektion.
Pass 28 - 24:e september: Tantgympa.
Pass 29 - 25:e december: Hopplektion (avbruten).
 
 Snabba hopp i den här kategorin, från 81 till 71. Men ni har ju märkt hur stor min bloggmotivation är, antar jag, så det kommer väl inte som någon överraskning att uppföljningen av mina pass inte är så bra.
 
I ridningen går det i alla fall väldigt bra, oförskämt bra. Jag och Fuxfia samarbetar helt fantastiskt! Alla knappar har jag inte bemästrat än på denna röda dam, det dyker bara upp fler hela tiden. Men det är liksom okej, det är ju det som utvecklar mig. Hon är verkligen världens bästa läromästare för en sån som mig.
 
Dagens ridlektion fick vi dock avbryta mitt i... Isa och Jojje gick omkull och Isa fick åka ambulans, inte ett roligt sätt att avsluta veckan på direkt... :( Men vi har fått rapporter om att hon antagligen mår okej, ska bara röntgas lite, tack gode gud för det.
 
Annars är det skitkul att tantgympan har dragit igång igen, älskar att träna med mamma.♥ Träningsvärken efter första passet gjorde att jag inte kunde gå ordentligt på hela förra helgen. Jeeeezus alltså.
 
Så det var den uppdateringen... Skönt att få ut det här så inte folk tror att jag bara sitter under mitt skrivbord och käkar Snickers. (Förstår inte alls var det ryktet kommer ifrån.)
Ni kan kalla mig Blåsan.
Inte nog med att jag har känt mig lite som en zombie idag TROTS att jag somnade halv nio igår och gick upp tjugo över sex (vad blir det, nio timmar och femtio minuters sömn?!), utan när jag skulle åka hem så klantade ju Östgötatrafiken till det som vanligt och gjorde min huvudvärk och mitt dåliga humör ännu sämre
Är det ingen som kan berätta för dom varför dom inte ska använda dom gamla, skitiga, sunkiga tågen från början av åttiotalet? Förstår dom inte själva att det inte funkar?
Tåget kom i alla fall in i god tid till perrongen, jag blev dock lite nedslagen när jag såg att det var ett av dom gamla öken...var nämligen kissnödig och toaletten på dom gamla tågen sätter man sig inte gärna på.
Tror ni tåget gick i tid sen eller? Nej. Det kom inte iväg på grund av ett tekniskt problem. Grrrrreat. Tolv minuter sent blev det. Tågvärden sprang runt och var helt högröd i ansiktet och andfådd, stackars människor att behöva jobba i den miljön.
När tåget äntligen kom till Motala så var min urinblåsa färdig att sprängas, men då hade jag naturligtvis missat bussen också. Valet stod mellan att sitta och vänta på nästa som skulle komma om 14 minuter (snarare 20 om jag känner Motalas tätortstrafik rätt) eller traska hemåt. Båda alternativen inkluderade att eventuellt kissa i byxorna, pest eller kolera. Valde promenad.
Vet inte om ni har tvingats gå en längre sträcka samtidigt som ni varit otroligt kissnödiga någon gång, men det är knappast så att man börjar springa. Snarare får man gå långsammare än vanligt, annars riskerar man ett visst... läckage.
Vi kan sammanfatta med att det var en PINA att ta sig hem idag. Fy.
 
 
Istället för att gå och lägga mig halv nio idag tänkte jag gå och umgås med KW en stund. KAN bli så att jag somnar hemma hos henne, men hon har en bekväm soffa, så det är lugnt...