Helgur

Förra veckans magra kamerarulle.
Jaha. Det här var inte så mycket att hänga i julgran, men vi kikar ändå:
 
Här ser vi en ung man som satt och körde bil i sin säng på kvällen när det var meningen att han skulle sova. Så märkliga idéer hela tiden från dom här små människorna... Börjar bli dags för en klippning oxå.
 
Nästa konstiga idé: Rulla ihop mattan och sen lägga sig där. Åååkej.
 
Har börjat se om Will & Grace (är redan på säsong 3, tror det är tredje gången jag ser om det, VÄRLDSKLASS) och skulle pausa... HAHAHAHAHA jag orkar inte! 🤣
 
Och det var egentligen det. Men för att dryga ut det lite har jag tagit med tre screenshots jag hade tagit den veckan:
 
Följer kontot Mansbebisar på Instagram. Mestadels delas det berättelser om män som beter sig sämre än min tvååring, men ibland delas det roliga grejer. Som det här.
 
Den här artikeln dök upp på Corren samma dag som jag hade fått ett psykbryt på jobbet. Inte för att jag vill bränna ner någons hus, men har viss förståelse för att det kan slå över i folks huvuden.
 
Slog äntligen till på den här tröjan som jag kollat på 78 gånger på Wish. Droppen som fick bägaren att rinna över var en kollega som skickade bild på en "sorry I'm late, I didn't want to come"-tröja till mig och tyckte vi skulle ha sånna. Jag känner att den här är ännu mer jag...
 
Imorgon har barnen studiedag och jag ska vara hemma, tack gode gud... Det har varit helt GALET tempo på jobbet den här veckan hittills (och förra) så en liten paus är välkommet. Måste försöka ta mig ut med barnen så dom inte river kåken, pray for us. Ciao!