Helgur

Tupplur.
Den här helgen har verkligen varit slapp. Välbehövligt efter all stress och press med husköpet... Phew. Nu kan vi börja diskutera roligare saker istället, som vilka utemöbler vi vill köpa till nästa sommar! :D
 
Efter att ha haft tvättstugan imorse och sen plockat undan lite här hemma medan min man var på kalas blev jag jättetrött, så råkade somna ett par timmar på eftermiddagen. Så kan det gå. Och jag tror inte det kommer bli svårt att somna ikväll ändå, har mer än ett par timmar att ta igen skulle jag vilja påstå. ^^
 
Imorgon jobbar jag, sen tar jag för-semester resten av veckan. Det ska bli sååååå kuuuuul att få åka till Finland, hela familjen. Till och med Lillebror hade tur med sitt jobbschema och kan följa med! :D Åh, 18 timmar i bil med världens bästa personer. Can't wait.
 
Ska se ett avsnitt Doctor Who till, sen sova.
 
 
Söndag = Tvättstuga.
Om jag ser fram emot att ha en egen tvättmaskin i min egen källare? Eh, ja.
 
Den här veckan har varit lite kaotisk känns det som. Efter extrabesiktningen har vi lyckats pruta ner priset på huset lite, men vi fick vänta hur länge som helst på svar från säljaren (ok, typ två dagar) och det var ganska jobbigt att behöva vänta i ovissheten igen. Men det löste sig, som det alltid gör. :)
Nu börjar den långa väntan fram till 27:e september när vi får flytta in... På samma gång som jag hade velat flytta in nu i sommar så känns det roligt att ha något att se fram emot i höst också.
Ambitious, but rubbish.
På söndag börjar nya säsongen av Top Gear sändas i UK, så på måndag kan jag se på det. (Om inte TPB ligger nere FÖRSTÅS.)
På Tumblr finns det så himla bra människor som delar en massa saker med oss andra, och bland annat har jag fått se bilder från kommande säsong. Jag tror inte ni kan förstå hur exalterad jag blev när jag såg det här nyss:
 
 
Det är alltså en ny Toyota Corolla, här i Sverige även känd som Toyota Auris.
19 jävla säsonger har jag väntat på att dom ska köra en Toyota personbil, och NU ÄNTLIGEN!!!
Okej, en gång hade dom med en Toyota Corolla kombi, men då satt det fast en annan bil på dess tak, upp och ner. Så det räknas inte.
 
 
Nu ska jag sluta med mitt Top Gear-dravel. Tror det beror på att jag har haft min fina Powerrrr-tröja i två dagar på raken.
Jaja.