Helgur

V.38+0 och mammaledig!
Ä.N.T.L.I.G.E.N.
Kan knappt fatta att jag klarade mig igenom dom här sista veckorna på jobbet, så ont i fötterna som jag har haft och så trött som jag har varit... Alltså, dilemmat när man har konstant ont i fossingarna pga skyddsskor och hårda betonggolv...så man sätter sig på kontoret en stund....och kommer knappt upp ur stolen efter 20 minuter pga foglossning och annan skit. Och då har jag ändå varit förskonad från allvarliga gravidsymptom.
Nä. Skönt att ledigheten har tagit vid, imorgon ska jag sova APLÄNGE. Sådäså.
 
Firade in min ledighet med att åka och simma med mamma, som skrattade åt min "stora" mage och mobbade mig när jag var tvungen att springa upp ur bassängen och kissa ungefär var tredje till fjärde längd vi simmade... Erbjöd mig att kissa i bassängen istället, men det tyckte hon var en ännu sämre idé..? Dagens badvakt sa i alla fall att hon förstod mig och att jag hade en väldigt fin mage. ^^ Även en tant i bastun berömde min mage, till mamma, när jag var och duschade. Så tacktack? :) Personligen tycker jag alla gravidmagar är fina, det växer ju liv därinne liksom, hur häftigt är inte det?! Sen om kroppen som bär har gått upp 5, 10 eller 30 kilo...spelar det verkligen någon roll?
 
Har efter min hemkomst smaskat i mig en skål med bortglömd sallad jag hittade i kylen. Den bestod av tomat, gurka och eh...japp, rätt gissat; rucola. Till ungefär 80% gröna, ljuvliga blad... Mmmm... Har dom två senaste dagarna satt i mig fyra påsar rucola. Östenssons råkar ha erbjudande den här veckan dessutom (två påsar för 20kr!!!), så ska nog gå förbi där imorgon och tömma hyllan. Jepp. Känns helt normalt.
 
Ska sova snart, men först måste jag hitta något mer matigt i kylen tror jag...
Tjipp!
 
 
Vill. Inte.
Fyra dagars ledighet gick ju inte alls superfort.
Har ångest över den här sista veckan, med tanke på hur trött jag varit i helgen...hur ska det gå?!? Ska nog lyckas bita ihop...men jesus... Vill verkligen inte gå upp imorgon.
Vad är väl en fika i vårsolen jämfört med nio timmar gånger tre i en fabrik?! (GAAAH!)
 
Ska strax krypa ner i sängen med HanaPees otroliga podcast i hörlurarna och försöka somna i hyffsad tid. Inte helt lätt när någon försöker montera bort ens revben.
Tjipp!
Det är påsk.
Igår var det ju Långfredag OCH våffeldag! Vi hann dock inte fira våffeldelen av dagen på grund av att vi gick och la oss klockan halv åtta båda två... Eh...ja.
På dagen var vi dock på utflykt, i regnet, till Omberg. Det är en halvtradition vi har att ta med oss frukost till Omberg på Långfredagen. Vi brukar strunta i det om det är dåligt väder, men igår kunde vi inte låta bli. Skit samma att mackor och varm O'boy fick inmundigas inne i bilen, det var också mysigt. (Och vi lyckades undvika att spilla ner inredningen i nya bilen!)
På vägen hem så svängde vi förbi Lillebrors garage i Väderstad, där han låg uppochner under en bil och svetsade rullbur, för att visa honom nya bilen samt se var det är han håller hus hela helgerna. :)
 
 
Ja eftersom vi somnade ifrån våfflorna igårkväll så fixade jag våffelbrunch imorse istället, funkade riktigt bra också faktiskt. Det kanske var den bra starten som gjorde att jag har hållt igång mest hela dagen?
Efter våfflorna har jag hunnit med att klippa trädgrenar i trädgården (i solen, så skönt väder!), tvätta Lill-Toytan, byta däck (med hjälp av sambon) på Lill-Toytan och fota bilen för försäljning.
Efter detta var jag tvungen att sjunka ner i soffan med en portion hemmagjord smörgåstårta och ett stort glas påskmust... Då satte Filuren igång. Min karl bara satt och stirrade på magen, för det såg seriöst precis ut som ungen skulle komma ut genom att göra ett eget sorts kejsarsnitt! Jesus. Precis som seriestrippen igår alltså. xD Har annars haft lite starkare sammandragningar idag än vad jag har haft innan. Fortfarande inte smärtsamt, men lite obehagligt. Kanske var därför FIluren fick spelet. ^^
 
Just nu sitter jag i sängen och tittar på världscuphoppning från Göteborg, mycket spännande! Min sambo har åkt till en kompis och jag har passat på att packa BB-väska. Misstänker att det blir tidig kväll idag igen... Även om jag inte somnar på direkten. Nu har det blivit så trångt där inne i magen att bäbis ligger och trycker på mina revben när jag ska sova...det är INTE bekvämt. :/
 
Nähä. Ska väl ta en portion smörgåstårta till, lagom till omhoppningen, sen blir det Daredevil tills jag somnar!
Tjipp!
 
Åh. Min fina pärla.♥