Helgur

Gräsänka.
Nu har dom åkt, och det är jävligt tomt här. Det är jag, undulaten och kaninen kvar.
 
Idag tänkte jag roa mig själv med att åka in till Vadstena slott och gå på visning. Mina föräldrar tycker jag är konstig som ska göra det själv, varför åker jag inte med en kompis?
Jo, det kunde jag ha gjort såklart. Men jag har aldrig varit "kulturell" on my own någon gång, så tänkte testa. Jag kan ju sitta inne på borggården i ett hörn och filosofera fyra timmar i sträck om jag vill när jag är ensam liksom. ;)
 
Ifall vädret är hyffsat (jädrar vad det regnade inatt!) kanske jag besöker Klosterkyrkan i Vadstena med, och eventuellt Alvastra klosterruin. Tänker mig att jag kan få fina bilder där. :)
 
Faktum är att jag har tänkt vara lite extra kulturell i sommar. Det finns massor av slott och sevärdheter i Östergötland som jag aldrig har sett, och jag ÄLSKAR att besöka slott! Eventuellt kanske jag får med mig sambon till Kalmar och det slottet i sommar med, mitt favoritslott tror jag? Dagsutflykter är grejen!
 
Nu lite Kvarteret Skatan innan avfärd.
Rensning well needed.
När jag tömde papperskorgen efter att ha rensat lite bland hårddiskarna...
OBS! Dock inte klar än... Är det konstigt att det blir fullt eller?!
Jag kommer bli en utmärkt hemmafru.
Inledde helgen med att plocka undan tvätt, städa undan mina grejer jag har spritt omkring i lägenheten under veckan samt diska undan all disk som fanns för tillfället. Ja ni hör ju. Nästa helg, när jag officiellt blir arbetslös, är jag förberedd.
 
Annars råder det lite kaos här hemma för tillfället. Imorgon åker min sambo och hans dotter till Finland, så det ligger packning i hela hallen. Jag är alltså gräsänka en vecka... *Snyft* Det är fritt fram att komma och dricka kaffe och se på film hos mig om eftermiddagarna, liksom lämnad ensam sista veckan på jobbet?! Det kommer bli en del tröstbeteenden.
 
Har tryckt en halv kebabbåt till kvällsmat och ska ägna kvällen åt hårddiskrensning och ostkroksätande.
Ciao!