Helgur

Tips!
Måste dela med mig av ett tips.
 
Hittade nämligen världens finaste julstjärna att hänga i fönstret för ett par veckor sedan, se bara:
 
 
Jag trodde den var gjord av papper, men tyckte att det inte gjorde något för den hade en sån fin, mörklila färg. Kom hem, packade upp och så var den gjord av något mockaliknande material! Verkligen superfin, speciellt med det där mönstret i tycker jag.
The very best part är att den fanns på ÖoB, för typ inga pengar alls knappt.
 
Så there you go! Mitt adventstips.
Något nytt, något nytt och något nytt.
Fick äntligen nya, sköna skyddskor på jobbet igår. Mina gamla var begagnade när jag började på BT för två år sedan och har sedan dess, förvånande nog, inte varken blivit skönare eller börjat lukta lavendel.

 #FashionLivesHereHashtag
 
I måndags fick jag ett litet psykbryt på min dator som envisades med att låsa sig varannan minut i minst två minuter åt gången så länge man gjorde något som krävde någon slags motprestation från AsusJR's sida.
Så medan han hade en snäll period var jag inne på NetOnNet och beställde denna skönhet, som kom till mig igår:
 
AsusBabyJr heter den. Och den är lila.
 
Just nu består min datatid hemma mest av att installera alla nödvändiga program jag behöver (=Photoshop och Windows Live Movie Maker, så jag kan göra gif-bilder) samt att komma överens med Windows 8.1, det går sådär. Windows 7 har jag alltid tyckt var klockrent överallt hela tiden. Windows 8...not so much. Men det ger sig väl med tiden. Jag är bara glad att man kan ha det vanliga skrivbordet och inte MÅSTE ha det FRUKTANSVÄRDA app-skrivbordet. Brr.
 
Så ja. Det var väl mina julklappar för i år; en från min chef och en från mig själv. ;)
Say no more.
Tänkte sammanfatta den senaste tidens ridlektioner, men istället för text tänkte jag använda mig av två bilder som så lägligt dök upp på min Tumblr-dashboard idag. Here you go:
 
...and in that particular order...