Helgur

Utrustning utan kunskap.
Häromdagen släpade jag mig ut innan klockan tio(!) för att fota lite. Det var fantastiskt fint väder, med solsken och frost överallt.
Det var så ljust att jag till slut inte såg något annat än mina egna tårar, då vände jag hemåt. Höll på att inte känna igen Cornelia som var på väg till skolan, så illa var det! Hon kände som tur var igen mig på min mössa.
 
Jag har under dom senaste två åren köpt på mig en jädra massa fotoutrustning, för jag tycker det är kul. Tyvärr orkar jag allt för sällan träna, så mina kunskaper inom fotografering är väl sisådär. Men nu har jag ju hur mycket träningstid som helst! :D
 
Favoriten från min lilla fotopromenad tror jag är denna:
 
 
Gillar gnistret.
Resten av bilderna finns på FB och på BDB. :)
Busy doing nothing.
Har under min arbetslöshets första dagar fördjupat mig i Top Gear (igen) samt letat reda på alla TV-produktioner som James May är med i. Ifall ni ville veta.
 
Nästa vecka (!) åker vi till London. Upptäckte nyss att vårt hotell ligger typ två stenkast från där Captain Slow himself bor, ska ha penna och autografblock redo!!
 
För övrigt hoppas jag hitta en tröja med det här trycket i nån billig turist-affär:
 
How hard can that be?
Sista heldagen på jobbet.

På måndag blir jag alltså arbeitsloss, igen. Men jag har inte riktigt hunnit deppa över det.

Imorgon tänker jag åka hem vid lunch och när eftermiddagen närmar sig är det återigen hopplektion med världens bästa folk och världens bästa häst. Efter det ska vi på kalas och jag får träffa mina bästa vänner igen, några månader sen sist nu igen. Ska bli så skönt att bara snacka skit, se på film och trycka pizza, precis som när jag blev arbetslös förra gången?! ^^

På lördag ska det eh.. återhämtas efter, vad jag gissar kommer bli, en sen kväll. På söndag ska Lillebror firas med revbensspjäll och presenter.
Natten till måndag sänds Oscarsgalan och jag är SJUKT sugen att se den LIVE. Om någon vet om/var den sänds, förmedla det till mig tack! Jag har ju nämligen tid att se den eftersom den enda hålltiden jag har på måndag är...Arbetsförmedlingen...som öppnar klockan 10.

Liksom, hur vaken måste man vara då på en skala?