Helgur

Eftersom jag är så bra på att blogga...
Tänkte jag bjuda på en Topp-3-lista såhär på lördagkvällen: Mina nyaste favoritlåtar som jag har fastnat för bara sen i torsdags. Kul va? :D Här kör vi, klagomål kan fyllas i längst ner på enkäten.

Numero 3 (vi börjar bakifrån):

Nickelback - Gotta Be Somebody


Mm, asså jag vet att den här går på radion hela tiden. Men det är först nu när jag laddade ner Nickelbacks nya (återigen tack till Sofia) som jag riktigt fastnade för den. Och helt seriöst. Nickelbacks musik är ju ganska oslagbar, egentligen. Och Chad Kroegers texter är.. ja.. nästan som sända från Gud.
"- Pfft. Burning bush..!"

#2:

Shinedown - If You Only Knew


Innan Sofia tipsade om dom har jag sett att typ.. hälften av mina MSN-kontakter har suttit och lyssnat på dom. Eftersom jag alltid blir så motvals har jag inte velat lyssna på dom, men det var ju tur att jag gjorde. Fin låt i alla fall.

Och så, nummer 1:

Lady GaGa - Poker Face


Det är ju tur att ingen har sett min Winamp-history och observerat att jag har lyssnat på den 47 gånger sen i torsdags eftermiddag. JAG VET att det inte är ok att jag har lyssnat så mycket på den! Jag som påstår att jag är hårdrockare. Men jag brukar även säga att jag är ganska mycket allätare. Den här är bara så skön. Och nu snurrar den för 48:de gången i Winamp. Ehe.

Och nu när vi ändå är inne på musik kan jag ju nämna att jag just såg på last.fm att Backyard Babies spelar på Platens i Linköping den 12:e februari. Aningens sugen på att åka dit. Nån som vill följa med?
Och på samma ämne:
Goo Goo Dolls har släppt en ny skiva, Greatest Hits Vol. 2, som jag.. fixade.. hem idag. Har inte hunnit lyssna nåt än (första låten snurrar as we speak), men dom är alltid mysigt att lyssna på. Snygg sångare har dom med, med sexig röst. Aaah. ^^

Och nu har jag tvingat in Fija i last.fm-träsket oxå. Höhö, hoppas hon inte är allt för förtvivlad.
Om man skulle ta och se ett sista avsnitt av Merlin innan man dyker i säng?
Cheerio!

P-p-p-poker face, p-p-poker face.
If You Only Knew.


If you only knew,
I'm hanging by a thread,
The web I spin for you.

If you only knew,
I'd sacrifice my beating heart
Before I'd lose you.

Jag erkänner.
Jag har en f r u k t a n s v ä r d träningsvärk från igår.

Trodde inte ridlektionen var så jobbig som den tydligen var.
Jag är dessutom fruktansvärt trött. Men jag får väl skylla mig själv när jag inte går och lägger mig förän klockan ett.

Tidigare idag satt jag som en zombie framför datorn och lyssnade på Shinedown. Otroligt bra, måste jag säga, även om dom låter som en blandning av jättemånga band; bland annat Nickelback och Disturbed. Trodde faktiskt först att det var Disturbed jag hade råkat börja spela, men så var det inte. Tack Sofia i alla fall för tipset. :)
Mamma och pappa hade lovat att åka till Stugan idag så att jag kunde följa med och fota lite. Medans jag satt och var zombie vid datorn höll dom på och fixade i hallen (som btw ser ut som byggnadsplatsen från helvetet) men till slut blev dom klara och vi åkte. Jag, mina föräldrar och kameran. Undertecknad höll på att somna i bilen på vägen dit. Väl där var det svinkallt och ingen ville gå på promenad, så det blev inte så jättemycket fotat. Lite, men inte så mycket jag ville. Var dessutom lite för trött för att orka engagera mig. Vi inspekterade dasset istället.
Du hörde.
Vi ska byta till mulltoa, så pappa var tvungen att checka lite hur och vad han ska bryta bort med kofoten så småning om. Vi spekulerade även om vilka träd som ska fällas i vår. Det växer några envisa ena på berget ner mot sjön och dom börjar bli lite stora nu.
På vägen hem fick jag tjejvärken från helvetet oxå. Kändes som nån försökte klösa ut mina äggstockar. Mysigt var'e, och jag antar att alla tycker det var roligt att höra om mina problem. Hur som helst fick jag pappa att svänga in till ÖoB på vägen hem så jag fick köpa medicin. Alltså choklad. Och chips. Jag vet att jag är den nyttigaste ni känner.
Sen vi kom hem har jag legat i soffan och kollat på Merlin samt tyckt lite synd om mig själv.
Somnade nästan igen förut, blir tidig kväller för Helgur idag. Yes. Men inte innan maten, för mamma gör Chicken a'la King. :'D Och så har jag ju mina chips... Och mer Merlin... Ajdå. Verkar bli en längre kväll än jag tänkte mig. Men jag måste vara pigg imorgon när det är dressyrkurs! :D Har längtat bra länge efter den nu. Men är lite nervös inför vad Konstantin ska tycka om min ridning. :S Har lite respekt för den kusen dåva. Men jag kan ju inte ha blivit sämre än sist jag red honom, för typ.. tre år sen? Jaja.

Nu ska jag läsa lite innan maten.
Cheerio!