Helgur

Galna häst.

Inte för att skryta, men det är inte ofta jag blir skraj när jag sitter på hästryggen. Idag däremot blev jag lite rädd. På hoppträningen for Marko runt som en tossing, och jag kände mig som en liten vante. Inte för att han bockade eller stegrade, utan för att han bara sprang. Helt galen var han. Sen på ridlektionen efter så hoppade han lite mera sansat, men då var ju hindrena knappt mer än cavaletti så.. ;P Jag tycker om honom hur som helst. ^^

Nu är jag jättetrött, och har huvudvärk.
Projektarbete vs. Black Books........

image259

Klockrena insändare!
Idag var första gången på länge som jag faktiskt läste nåt ordentligt i våran fantastiska(..?) lokaltidning. Det var två insändare som var helt klockrena! Annars brukar det enda som fångar mitt intresse i den blaskan vara serierna samt sudokut.

Här tycker jag att ni ska läsa: "Ingen sömn för Maud..." och "Varför dölja en snygg häck med ett fult häng?"

Det var bara det.
Sanndröm?
Jag drömde att jag hopptränade för Elli i natt :S I drömmen var det dessutom exakt samma personer som ska vara med i min grupp idag, annars brukar ju hjärnan gärna röra ihop en massa saker, men den här gången hade den rätt. Hoppas bara inte att den hade rätt om resten, haha! xD Det gick inte så bra kan vi väl säga... Jag tror väl jag ska lyckas få galopp på det lilla djuret i alla fall :)

Men nu ska jag äta frukost, och sen blir det projektarbete till halv tolv ungefär.

See ya.