Helgur

Here, look at my child.
Min "rinnig-näsa-och-slemhosta" har gått över i "aj-vad-det-gör-ont-i-halsen" och jag hoppas verkligen INTE att jag har fått halsfluss. Jag har haft halsfluss alldeles tillräckligt många gånger i mitt liv, thank you very much.
 
Eftersom jag har kommit efter med fotoutmaningssaken så kompenserar jag med några bilder från idag och igår på en som klarat sig ganska bra undan alla baciller här hemma hittills. Hon hostar lite på morgonen, men annars inget. Skönt. :)
 
 
Sjukpaus.
Lite tyst här kanske ni har märkt? Natten till måndag blev hela lilla familjen förkyld och sen dess har jag mest försökt hålla mig flytande. I måndags gick det helt okej att vara på jobbet, i tisdags hade jag rätt ont i halsen men överlevde... Igår kom jag till jobbet och fick inte fram ett ljud. Alltså. Vi är en stor arbetsplats, så jag använder telefonen ganska många gånger om dagen, men igår var det inte alls ett alternativ. Fick klara mig på mejl och företagets messenger-program. :P Fyfan. När man kan prata utan problem tänker man inte på hur mycket man faktiskt gör det. Däremot...när man inte kan prata. Jösses. Vad irriterande det var att inte kunna säga emot när folk på jobbet dummade sig. :D
Och imorse när klockan ringde och jag knappt kunde andas kände jag att det fick räcka. Antagligen stannar jag hemma imorgon också, för nu har det satt sig i bröstet och en äcklig slemhosta har tagit sin början. Jippi.
 
Men titta vad jag såg från köksfönstret idag:
 
 
Igår var det snöstorm och idag sticker snödropparna upp. Snart mars! Yes!
Februari, dag nitton.
 
Dagens bild föreställer veckohandlingen jag gjorde förut. Det finns nog ingenting jag "hatar", men veckohandling ligger högt up på listan över saker jag ogillar... Jag älskar att ha det gjort, men just att utföra handlingen... Nej tack.
Dock är det alltid jag som gör det, för karl'n står ju för 90% av all matlagning här hemma... :P