Helgur

Not in the mood.
Var på Platenkontoret igår och skällde ut förvaltningschefen igår, det drog ner mitt humör en del.
Besöket hos Platen satte igång min mens, det drog ner mitt humör en del.
På kvällen såg jag klart på Doctor Who, det drog ner mitt humör en del.
Idag har jag fruktansvärd mensvärk, det drar ner mitt humör en del.
 
Återkommer.
Otippat.
Vilken kille den där Avicii är? Är faktiskt imponerad. Det är svårt att bli något annat när man ser klippen från hans konserter i videon nedan, så mycket folk!
Och jag gillar musiken, det är svårt att sitta still. :) Lite som i videon underst, kanske vore ett ypperligt sätt att göra come back på jobbet efter semestern?
 
Läste lite om honom på Wikipedia, det känns ju bra att han är två månader yngre än mig och är världskändis. :-))))))
Han ger massor av pengar till välgörenhet och förtjänar massor av cred tycker jag, bättre än andra divor i den där musikvärlden...
Jaja, give it a listen: 
 
 
The perfect day, ruined.
Råkade åka ut på en 13-kilometers inlinestur förrut. Dels för att jag var arg, dels för att jag var hög på koffein. Och så råkade jag hamna på fel sida av brobygget och fick åka en liten eh.. omväg. Till stor del på grus... Känner att det kanske inte var det bästa för mina gamla inlines. ;)
 
Har inte kunnat släppa hur DUMT Platen har betett sig. Det har, bokstavligen, förstört hela min dag. Min annars så PERFEKTA dag. Jag var verkligen supernöjd när jag kom hem förrut, skulle mysa i soffan hela kvällen. Och så...TADAA! Another fuck up from Platen, congratulations!
 
Jaja. Återkommer imorgon när dom har fått uttala sig. Tänkte eventuellt trösta mig med Ubbes frukostbuffé imorgon bitti, får min sambo lyxa t'et på en båt så får väl jag göra det bästa av situationen hemma. ^^
I så fall är det hög tid för sova (och lite Stephen Fry i öronen).
 
G'natt.