Helgur

Jag älskar min sport.
Idag när jag kom till stallet och skulle borsta min tilldelade häst möttes jag av det här:
 
 
En drake iklädd hästkostym. Jag menar, ser ni att öronen har typ.. försvunnit? Hon kan vara så ful den där damen! ^^
MEN! Hon totally made up for it på ridlektionen sen. JÄDRAR i mig, vad fin hon var! :D Det tar en stund att få loss henne så pass att hon börjar jobba, men sen! Vi hade frustfest i ett varv när hon fick trava på lite. Sen när jag tog tillbaka henne lite så bara satte hon sig på rumpan och nacken kom upp (in a good way!) och jävlar alltså. Hon blir så maffig! Hela hon blev som en ny häst.
På skrittserpentinerna sen så kunde hon helt plötsligt böja sig hur mycket som helst och ja, bara så underbar! Blir ju lite stolt över mig själv också såklart, som faktiskt kan rida. Ibland har jag tvivlat. ;) Till och med ridskolechefen sa att det såg bra ut.
 
Tror att mitt beslut att rida två gånger i veckan är ett av dom bästa jag någonsin fattat, så himla värt tiden och pengarna.
Veckans favoriter:
"- If you could put that bulldozer back where you found it... We need you to suit up."
 
"- A rabbit of negative euforia."
"- A...what?"
"- Not. A happy. Bunny."
 
"- Working up quite a sweat there, sir."
"- I don't sweat. I glisten."
 
"- Did you order the motivational seminar by Forrest Gump?"
 
"- But...I don't want to..!"
"- Only Father Christmas cares about what you want. I'm telling you what to do."
Gardiner och rassel-rassel.
Förra veckan fick jag ett gäng gamla gardiner av min mor som hon inte ville ha längre, och eftersom jag älskar allt som är gratis tog jag såklart emot kassen.
Kan ju även tillägga att jag var lite trött på tomte-gardinerna också, som även dom kom fram mams.
Idag fick jag levererat tillfixade gardiner (köpta från Jotex, tillfixade av mamma med Symaskinen), så jag bytte gardiner för andra gången på en vecka. Blev mycket nöjd!
 
Före:
 
(Väldigt fina smultrongardiner som känns som hemma.)
 
Efter:
 
 
Bilderna efter är lite skakiga, det beror på att hela jag skakade efter tantgympan. Att stå på en pall och lyfta ner och upp gardinstänger var inte lätt, men var tvungen att byta direkt för att se hur det blev! Vad tycks, ganska bra va? Dom är lite skojiga. :)
 
På tal om tantgympa. Den här terminen har Tortyr-Karin med sig en magdanssjal (den har en massa grejer som RASSLAR när man rör sig!) varje gång som hon tvingar på nån stackare mot slutet när vi kör lite röra-på-höfterna-grejer. Idag tvingade hon på mig den, oh the shame... ;) Men det rasslade på ganska bra tycker jag. Den här låten kör vi till, får mig att vilja se filmen Bombay Dreams igen, den är fantastiskt bra!
 
 
Är fortfarande helt uppe i varv efter träningen, så ska se ett avsnitt AoS till medan håret torkar. Sen nattinatti. :)