Helgur

Igår var verkligen en äkta tisdag.
Började skitbra med att stadsbussen körde fel och missade stora torget.
Liksom eh va? Ny i stan eller?
Han kunde som tur var vända runt på gamla busstation, en omväg på cirka 100 meter, men ändå...
 
Sen var tåget ersatt med buss på grund av elektriskt fel på bron över kanalen, precis som det var på måndagen. Bussen blev smockfull. Sen kom den till Skänninge där 4 pers gick av och 4 av ca 50 pers som stod och väntade fick gå på. Resten fick vänta på en annan buss, som chauffören på vår buss ringde in när vi var i Skänninge. Undrar hur länge dom fick vänta? Och undrar hur dom tänkte när dom ersatte ett helt tåg med enbart en vanlig turistbuss? (Inte alls, är min gissning.)
 
Vi kom fram till Mjölby precis när bussen från station till BT skulle börja backa ut, så fick springa som en dåre. Naturligtvis var även den bussen proppfull (med läskiga gymnasieungdomar ^^) så fick stå upp.
 
Jaja, kom ju fram till jobbet i alla fall, och det är ju huvudsaken.
 
 
Worth it.
Humöret vände igår sen, det gör det alltid när jag kommer till stallet. Alla fantastiska människor.
DEN FANTASTISKA HÄSTEN PARIS!!! Igår alltså. Som första grupp fick vi galoppera några varv runt gräsplan, och traven efter det sen. Hon bara flööööög fram i en superfin form, och frustade. Inte sådär långt och utdraget, som när dom slappnar av, utan snabba korta frustningar. Typ som att hon tog i för kung och fosterland. Åh, vad fin hon är! :D
 
När ridläraren ropar "KOLLA PÅ HENNE, VILKEN HÄST!" så är det ganska bra jobbat. :) Ridningen känns bra nu, hoppas det håller i sig ett tag. Det har varit väldigt jobbigt att ställa om sig efter alla år på Marko, men nu gör faktiskt min kropp typ det den ska. Äntligen. :)
 
Such majestic creature...
Suuuuuuck.
Sjukt opepp idag. Men ska masa mig iväg till stallet, allt brukar kännas bättre efter ett ridpass. :)
 
Stress på jobbet, hysterisk värme på kontoret och inställda tåg(AAAAH!) ska skrubbas av. Ge mig ett stenhårt dressyrpass nu! Yiha!