Helgur

Advent oså.
 
Julpyntade i lördags, blev väldigt mysigt. Satte alla tomtar som blev över i vårt sovrumsfönster som ni ser, det blir så tomt på fönsterbrädan när vanliga lampan försvinner, och man kan ju inte ha för många tomtar?!
Maja ser ut som ett poster child för Polarn o Pyret på bilden ovan... Hennes första advent bestod mest av att lida av förstoppning. Kul. Men tur att katrinplommon finns hörni, det gör små barnmagar glada igen. ;)
 
Det var allt för nu.
Tjipp!
Raindrops.
Har smygit runt inne på Tradera lite den senaste tiden och suktat efter objektiv, som om jag inte har ett helt skåp fullt av dom redan. Men så idag, efter en överraskningsregnskur, tog jag dessa bilder i vårt sovrum och...vilka andra objektiv än mitt Pentax 135mm (tre översta bilderna) och mitt Chinon 50mm (sista bilden) behöver jag, egentligen?
Sju månader...
...och redan så stor.
 
Kass kvalle på bilderna, skyller på mörkret! ^^
 
Ja och vi väntar fortfarande på krypandet...trodde ju det skulle komma supertidigt, men nej då. Latmasken slog till och så fort hon hamnade på mage började hon gnälla på hjälp. Nu går det lite bättre, speciellt när vi hjälper till. Igår lyckades hon, medelst rullning och hasning, ta sig från sin vanliga plats på mattan i vardagsrummet till golvet och nästan ända fram till Wii-konsollen som står framför TV:n. Där lyckades en liten hand få tag i en USB sladd som höll på att hamna i en liten mun, men pappa var snabb och flyttade på den. Sen försökte hon sträcka sig efter Wii:t och då råkade hon rulla tillbaka till rygg jättesnabbt och slog huvudet i golvet. Så avslutades den träningssessionen... Men snart så borde det komma igång och sen tar det inte lång stund innan hon går gissar vi. :)