Helgur

Fan, jävla hals...
Vaknade med en helt igensvullen hals. Jättekul. Så går det när man badar i Varamon och är ute på promenad halva nätterna...

Men Alvedon hjälper mot nästan allt. ^^
Bästa dagen på länge.
Fan så bra den här dagen blev!
Visserligen kommer mina föräldrar flippa ur imorrn eftersom jag kom hem typ tre och en halv timme senare än vad dom tyckte att jag skulle, meneh.. det var det värt. :)
Efter att jag hade legat i mitt rum oerhört många timmar och sett på nästan en hel säsong av Friends åkte jag till Varamon med Martin och badade. Det var kallt. Men inte så kallt som jag trodde det skulle vara, faktiskt, jag ljuger inte.
Sen våldgästade jag Martins familj när dom grillade.. :$ Men dom kastade inte ut mig, så jag antar att det var okej. ;P Jag lekte med deras tills-vidare-hund, Minja(?) som är en beagle, och världens sötaste ^^ Hon fick dock inte plats i min byxficka, så hon kom inte med mig hem...
Ett tag efter maten ringde en viss Mr. Schooner (som jag fortfarande inte vet hur det stavas, jag har bara känt människan i sex år eller nåt...) och jag och Martin tog med oss voffsingen på en promenad för att möta Erik. Sen vandrade vi planlöst hur längs som helst, i regnet... Och dom galningarna köpte glass! GLASS!! Det var typ 12 grader och spöregn!
Hur som helst... Glassen ledde till dagens slutsats: Pensionärer älskar glass. Dom går inte och lägger sig klockan sju på kvällen! Haha, nejnej! Dom sitter på ett hemligt gömställe och käkar glass! GLASS I tell you! Och dom går inte upp klockan fyra på morgonen enbart för att det är fint att se soluppgången och dricka kaffe! Nejnej! Dom är ute och köper glass!! Om glassen nån gång tog slut skulle dom löpa amok, pensionärerna, och slå ner folk med käppar. Så nu vet ni. Passa er när ni äter glass i fortsättningen. En ack så oskyldig tant eller farbror kan helt plötsligt komma fram till dig, och dom gör allt för att ta din glass........

Anyway... Var var jag? Just det! Promenad!
Vi gick genom stan (där det var folk ute! :O PGA Vätternfestivalen of course) och sedan följde vi Erik hem, och det var en jävla bit... Sen var jag och Martin tvugna att gå hela vägen hem till honom för att hämta min cykel, det tog en stund, och nu sitter jag äntligen här.
(Eller äntligen och äntligen föresten...)
Jag är inte trött, och vill framför allt inte sova... Därför är bloggning en bra sysselsättning. :)

Imorrn ska jag och Jennifer gå ner till "festival"området strax efter lunchtid* och checka läget lite. Sen får vi se vad som händer senare. :)

Nu ska jag göra nåt annat.. typ sova se på Friends. Natti ♥

* Rätt idiotisk benämning från min sida, jag vet. Alla äter lunch på olika tider ju. Men här snackar vi runt 13-14.

Ps. Den här killen är ju helt sjukt underbar:

 Ds.
Tjo!
Jag har inte avlidit, jag hade bara inte tid/lust att skriva igår. Och egentligen har jag inte lust att skriva nu heller... Eller, jo lite, för annars skulle jag ju inte skriva.
Eh.. ja ni fattar...

Idag har jag bara jobbat 2 timmar ungefär, och det var skönt ^^
Dessutom ska jag inte städa Gallerian, fick jag reda på nu. :) Lite trist, men samtidigt rätt skönt. Jag var ju med två gånger och hjälpte till, och det är rätt mycket att hålla reda på.. :S Dessutom har jag rätt mycket att hålla reda på ändå, eftersom jag ska städa alla trappor på Agneshögsgatan (det är APMÅNGA!), sen är det 14 trappor i stan som jag ska städa, och på ett företag i Vadstena, och en psykiatrisk klinik för barn (:S) och några kontor. Alldeles tillräckligt enligt mig. :)

Frågan är vad min kropp tycker om det här? Mitt knä har börjat ge ifrån sig otroliga smärtimpulser, något som inte jag uppskattar så mycket... Men det får helt enkelt ta och skärpa sig.
Dessutom har jag (sedan igår) blivit beroende av Powerade energidryck.. och det kan inte vara det bästa att dricka, eftersom det som andra ingrediens står Dextros, alltså druvsocker. Jag blir alldeles hyper i nån timme av en halvliter sånt blask, och sen somnar jag. Nästan.
Jag som hade tänkt köra "trappstädningsmetoden" i sommar istället för "blablabla-metoden". Men ska jag dricka energidryck istället lär det bli tvärtom.. ;P

Nu tvingar min far ut mig ur mitt rum.. I guess you'll hear from me soon again. ♥


See my point? xP