Helgur

Home sweet home.
Vi kom hem från Sälen välbehållna igår strax efter klockan två. Trötta och blöta av regn, det regnade i princip hela vägen hem. Förutom genom Lesjöfors (av alla ställen, Sveriges mest deppiga stad) och när vi åt. Annars 40 mil konstant regnande. Lite lagom tröttsamt.
 
Det kommer ett mega-inlägg sen, men nu ska jag åka till stallet för terminen började ju förra veckan så nu är det äntligen dags att få sitta upp igen. ^^ Håll tummarna för att jag får rida Fuxfia. :)
 
 Klicka↑
Rullar fram.
Mustangen är tvättad. Jag har kollat motoroljenivån och att det finns olja i automatlådan. Måste erkänna att det även är första gången som jag kollade luften i däcken sen jag köpte bilen (hehe) och i höger bak var det hela 1 bar mindre tryck... Nu är det dock lika i alla fyra däck, så kollar vi igen imorgon när vi kommer fram till Sälen. :)
 
Jag har provpackat lite...och det kanske går... Men min kära sambo har sagt att han ska packa bilen imorgon, annars kommer vi tydligen bara bli osams. Jaja. Jag får väl koka kaffe och göra äggmackor under tiden dårrå. ;)
 
Internetåtkomsten den närmaste veckan kommer väl att bli sådär gissar jag, så auf wiedersehen!
 
Oredigerad Sälen-bil. ^^
Lördagstipset:
Jag köper ju alltid udda telefoner, har jag hört från säkra källor, vilket gör att utbudet av skal är...sisådär... Men när jag hade min N9 så lyckades jag googla fram Case-custom, en helt fantastisk sida! Där kunde jag beställa skal till N9:an utan problem och dessutom designa egna. Tre stycken köpte jag till den telefonen.
 
Nu när jag bytte telefon igen så insåg jag ju att det fanns väldigt lite utbud på skal. Gick direkt till samma sida och designade ett nytt:
 
 
Snabb leverans, gratis frakt och kvalitén är SUPERB! Så om du vill ha skal till din telefon som inte är masstillverkade föreslår jag att du klickar dig in på Case-custom på momangen. ;)