Helgur

In today's class: Fenomenet Foppatofflan, och varför de dyker upp där de gör. Finns det en naturlig förklaring?
Som alla vet (jag tar aldrig saker för givet, nejnej) städar jag trappor på Agneshög i Motala, och där har jag upptäckt en sak;
Alla som bor där har foppatofflor på sig när dom går utanför dörren. Det är helt sant det här. Det kvittar vem det är. Pensionärer köper tofflor som matchar färgen på deras rullator. Ensamstående mammor går runt i dom, och naturligtvis har då även ungarna på sig ett par jättesmå exemplar, helst med en massa konstiga figurer på och i en skrikig färg (antagligen så det ska vara lätt att se ungen på långt håll). Farbröder, ni vet dom som inte är purfärska men inte heller har gått i pension, har dom på sig när dom ska gå och slänga sopor. ALLA jävlar har dom på sig! Det skulle inte förvåna mig om alla hundar börjar ha på sig dom snart oxå.

Nu undrar jag; är det här ett lokalt fenomen, eller är det såhär överallt? Är jag den enda i hela världen som inte har fattat grejen med ett par skodon gjorda av en frigolit-gummi-hybrid? Är det bara jag som ser hur fruktansvärt dumt det ser ut?

Nyss fyllda 19 och redan stor.

Sjöng han ju inte Magnus Uggla... Han sjöng ju "nyss fyllda 16"... Men ändå.
Och jag borde kanske skrivit "och redan sjukpensionär".

Jomen visst serrni, kom knappt ur sängen imorrse, och hade göront i ryggen... Nu är det bättre, men det kändes genast sämre när mamma påpekade att hon har haft precis samma.. grej. Jag menar; hon är 27 år äldre än mig.. O_o Det kommer sluta illa för mig...

Kalas, typ.
Det kom inte så mycket folk, men wth. Det var trevligt ändå. :)
(Det är det som suger med att fylla år på sommaren, det är aldrig nån hemma...)

Jag fick ju träffa Janey igen, som jag inte har sett sen studenten ^^ Mycket, mycket trevligt!
Och Martin kom hit en sväng oxå, även det ett kärt återseende, fast han har ju bara varit borta i två veckor :P Long enough, I tell you.

Nu är det så att jag ska gå upp om cirka 6 timmar, så att sova vore ju en ganska bra idé... Synd bara att jag drack kaffe förut.. jag kommer inte kunna sova än på ett par timmar.
Aja, jag överlever nog.

Gonatt på er som inte har druckit kaffe. ♥