Helgur

I went to see Mr. Izzard.
Mitt svåra val föll till slut på Eddie Izzard - Live At The Madison Square Garden (2011). Alltså, där har vi ännu en fantastisk man. Ingen slår Lee Evans i stand up, men Izzard är mycket god tvåa på min lista!
 
 
Han är ju transvestit, tyvärr kör han bara lite kajal i den här showen. Ännu bättre när han kör i klänning och klackar. ;) Anyway. Fett flummig är han, men på ett bra sätt.
Nu ska jag sova, har uppdrag i stallet imorgon förmiddag! Tjipp!
 
Jonas Gardell ♥
Såg ni Helkväll med Jonas Gardell? Det gjorde i alla fall jag.
Han är så fantastisk. Jag skrattade och jag grät i soffan, herregud. Får jag någon gång chansen att se honom live igen så finns det ingen tvekan om att jag tar den.
 
 
Funderar på om jag ska avsluta kvällen med sista avsnittet på första säsongen av The Walking Dead, eller se något festligare? Är lite sugen på mer stand up nu efter herr Gardell... Hm. Får se vad jag hittar i gömmorna, antagligen blir det Lee Evans. Igen. ^^
All utomhusaktivitet inställd.
I förmiddags såg jag ett jättebra program på SVT2 (ja, faktiskt) som hette "Två hästtanter (och en farbror)". Det handlade om två finska kvinnor och den enas man som börjat rida i vuxen ålder. Var så himla kul att se och höra hur deras världsbild förändrats. Vuxna nybörjare är den roligaste sortens ryttare, tycker jag.
 
Efter lite matlagning och städning råkade jag se ett SMS från Jennifer om att Lejonkungen var på TV. FÅR JU INTE MISSAS! Så har suttit med gråten i halsen och gåshud på hela kroppen i soffan nu i eftermiddag och bombat mitt Twitterkonto:
 
Vet.. ska vara surroundeD. // MVH Stavfelsfreaket
 
Klockan åtta ikväll är det Helkväll med Jonas Gardell på SVT1, och det ska jag OCKSÅ se! Älskar honom, tror det kan bli bra.
Tills det börjar tänkte jag spela lite Atlantis - The Lost Tales! :D Barndomsminne efter barndomsminne här.