Helgur

På tal om midnattssol.
Igårkväll smet jag ut strax innan vi skulle gå och lägga oss och tog lite bilder runt huset. Klockan var nästan nio och solen stod lika högt som en vanlig eftermiddag.
 
Lite suddig ser jag nu, men den får vara med ändå.
Här har liksom inte alla blommor vissnat redan, som hemma. Det är en stor äng bakom huset som är SÅ FIN.
Gräs i olika former...är också väldigt fint!
 
Att vara här har påverkat min sömn, känner min konstant jetlagged. KAN INTE somna innan midnatt typ, och är jättetrött på morgnarna. Igårkväll la jag ifrån mig telefonen vid tio i tolv efter att nästan ha somnat med podd i öronen. Tänkte då "hm, men om jag blundar några minuter, så kan jag gå ut och ta bilder i ÄKTA midnattssol!" Två sekunder senare sov jag som en stock. :D
 
Om ni har följt mina Instastorys så har ni kanske sett att jag var iväg, själv, på en liten utflykt idag. Förhoppningsvis blev det lite bilder som går att använda. ^^
52 weeks photo challenge. Week twentyfive.
Det här inlägget är något försenat på grund av stressen precis innan vi skulle ge oss av på semester, med allt vad det innebar. Men bättre sent än aldrig, right? ;)
 
Veckans uppgift:
 
Starburst - Create a very strong focal point and add an entirely new dimension of interest to your image using a starburst.
 
                       
 
Ni kanske minns för några veckor sen när jag inte riktigt lyckades med att göra en starburst till veckans uppgift (även om det bara var en bonus) men helt plötsligt lyckades några dagar senare? Var så irriterad. Vilken tur då att veckans uppgift var att få med en starburst. *smiley med solglasögon*
 
Kunde inte bestämma mig för vilken som var finast, färg eller svartvit, så jag tog med båda... Föreställer kyrkan i stan med alla träd runtom. Så sjukt fint ändå.
 
Jag har hopp om att få fina bilder under tiden vi befinner oss här uppe i Lappland, är ju midnattssol och allt, så man behöver inte bekymra sig för att dagsljuset ska försvinna framåt kvällen. Dessutom har det varit för kallt här uppe, så det är HELT MYGGFRITT?!?!??! Vi hade förväntat oss mygginvasion, så lättnaden är total. Gör liksom inget att dagstemperaturen ligger på 10-15 grader, bara inte myggjävlarna kläcks!
#onlinefriendsarerealfriends
Vi avbryter denna bloggtorka med ett väldigt viktigt meddelande: Idag har jag träffat Julia, som skriver den här bloggen: http://lorissalovebomb.com (sorry för taskig länkning, kan inte göra bättre på telefonen) efter att ha följt henne i nästan 10 år. Alltså, förstår ni grejen? Det gör knappt jag.
Efter att ha följt nån i en tredjedel av mitt liv (!) så har hjärnan på nåt sätt klippt in henne i mitt "riktiga" liv så det känns som jag träffat henne innan. Och så nu när jag verkligen träffade henne... Så var det som att hjärnan fick en meltdown? Kan inte förklara det på något annat sätt. Det kändes så himla märkligt och overkligt. Samtidigt som jag tänkte typ "Ja men titta, där är ju min kompis Julia! Inget konstigt alls!" så bara "WOAH! DET ÄR JU HON! PÅ RIKTIGT!" 

Vi bah kom och störde henne mitt i arbetsdagen. Hihi. ^^
Alltså hörni, dom som säger att vänner man lär känna via nätet inte är lika riktiga som dom man träffar öga mot öga, dom har så fel. Jag önskar verkligen att vi hade haft tid att stanna längre, men eftersom vi hade Haparanda som mål idag funkade inte det...

För jo, vi är ju på väg till barnens farfar. Ni kan följa med via Instastories om ni vill, lägger alla dagar som höjdpunkter i profilen dessutom så filmsnuttarna ligger kvar istället för att försvinna efter 24 timmar!

Ska försöka sova nu efter en sinnessjukt lång dag i bilen (nästan 70 mil) och även värsta bajskaos  hittills under min tid som Mamma... Men det tar vi en annan gång. ;) Nattinatt!