Helgur

Söndag igen.
Den här veckan har swishat fram. Kan bero på att jag varit hemma från jobbet två dagar, men ändå... Vi ska se vad som ändå fastnat på kamerarullen, trots eländiga sjukdomar:
 
I måndags hade jag flanelljacka, Converse och utsvängda manchesterbyxor på mig. Kände mig som Donna i That 70's Show.
 
På kvällen försökte jag rädda mina chiliplantor som dragit på sig ohyra. Sköljde dom under kranen och försökta gnugga bort alla kryp och sprayade sen på en blandning av t-röd, såpa och vatten. Två dagar senare åkte dom i Gröna Påsen dock, orkade inte hålla på. Synd, hade velat se hur en "monkey face" ser ut.
 
Försökte laga mat samt diska, fick "hjälp" av den här tomten. Mössa och en vante? Ja jag vet inte.
 
Ja ni vet ju redan att jag har druckit ingefärste. Dricker faktiskt det ibland när jag inte är sjuk oxå, för det är gott. Vi har alltid ingefära i frysen, bara att hyvla av lite och stoppa i en tebehållare.
 
Vi fick hem nya gardiner som matchade våra nya mattor PERFEKT! Nu är vi sjukt sugna på att tapetsera om vardagsrummet men HAHAHA, nej. Det får bli ett senare projekt.
 
Alltså. Nog för att han går en på nerverna ibland och att han har blivit en riktig liten tjurgubbe nu när han närmar sig sin tvåårsdag, men jösses så söt han är. Och när han är en solstråle, då strålar det som tusen solar. 💛 Vet inte varför han måste ha på sig mössa inne? Kanske för att få luggen ur ögonen... 😋
 
Såg den här på Dollarstore och var tvungen att säga åt mamma att köpa den. Perfekt i stugan. Hon ville hellre ha "Varning för pensionärer" men det fanns ju oxå, så bara att åka och köpa.
 
Red livets (nåja, terminens) lektion i fredags. Har inte ens skrivit om att jag börjat rida igen här i bloggen va? Antagligen inte, eftersom jag inte skriver om nånting längre. LOVAR ett långt inlägg om det i veckan! På bilden jag och bästa kamelen Kofi i alla fall.
 
Vi har haft ett olivträd på uteplatsen i sommar, köpte en billig stackare på Willys. Läste på innan jag köpte och tydligen KAN träden bära frukt, och ja. Se där. Hela två stycken har det kommit! Dom går nog inte att äta dock. Väntar på första frostnatten, sen ska olivträdet få komma ner i källaren och övervintra. Vi får väl se om det överlever...
 
...några som däremot vägrar ge upp är pelargonerna som oxå stått ute i trädgården hela sommaren. Har nog stått i källaren tre veckor nu utan uppmärksamhet och idag när jag kikade in så stod dom röda och strääääääckte sig efter fönstret. 😅 Återstår att se om dom oxå klarar sig, men jag har hört att dom är svåra att ta död på.
 
Ja det var veckan det! Nu ska jag gå och se om det går att tvätta ur min ricin- och kokosoljeblandning ur håret, annars kan det bli en intressant hårdag imorgon... Ciao!