Helgur

Grannlandet i väst, part IV.
Denna dag var även den lugn, men vi förflyttade oss till en annan camping. Förflyttning skedde till största delen med båt genom Lysefjorden, allt för att inte behöva köra mer bil än nödvändigt. :P
Precis innan vi skulle köra på färjan så somnade den minsta i familjen som en liten stock och sov väl första timmen eller så. Efter det hann hon bli kompis med ett annat barn (typ, dom tittade på varandra väldigt intresserat i alla fall) samt vandra omkring och tokstirra på en massa holländska pensionärer som tyckte hon var hur söt som helst. ^^
 
Inte bara bilsovare, utan även båtsovare av rang. ^^
 
Båtresan var sjukt trevlig. Vi köpte lite fika under tiden och när vi närmade oss sevärdheter ropades det ut i högtalarna så man kunde gå ut på regndäck och fotografera. ;) Bland annat åkte vi förbi Kjeragbolten (sambon lyckades faktiskt få den på bild med videokameran) och Predikstolen.
 
Hejdå Lysebotn!
Predikstolen, som vi skulle till dagen efter! 
 
Två och en halv timme gick väldigt snabbt och så var det dags att köra av färjan. Ett snabbt stopp för chipsinköp innan vi rullade dom sista kilometrarna till Preikestolens Fjellstue där vi skulle tillbringa natten.
 
Utsikten från rummet var ingen besvikelse..!
Huset vi bodde i, vandrarhemsaktigt.
Vandringsleden till Predikstolen.
Utsikterna inför morgondagen efter var...bleka. xD
Ett norskt rådjur dök upp utanför fönstret!
Sedvanliga dokumenteringen av rummet, ft. sovande bäbis. :)
 
Solen kom fram en snabbis på kvällskvisten och väderleksprognosen lovade att det inte skulle komma någon nederbörd efterföljande dag! Vi kröp ner i våra sängar med fingrarna i kors och somnade så småningom, efter att dom asiatiska pensionärerna i korridoren äntligen stampat färdigt i golvet, skrikit viktiga saker tvärs över korridoren till varandras rum och slutningen kört färdigt hårtorken vid midnatt(!).
 
Fortsättning följer...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress