Helgur

Julafton.
Mysigt men lite hektiskt, kan vi väl sammanfatta dagen. Att se efter två barn gör liksom att man inte hinner tänka så mycket på att det är jul... Haha!
Men vi har haft det åh så bra, från mysfrukost och minipaketutdelning imorse till apelsinriset ikväll. Tomten kom till och med i år och Maja blev inte så rädd som jag trodde hon skulle bli, men hon sjönk ganska långt ner i mitt knä. ;) 
Mängden julklappar var som vanligt... Ohälsosam. 
Bakom dom stora paketen är det alltså fullt. 

Paketskörden fick mycket väl godkänt med ett plus i kanten! Det roligaste var att Vidar sov sig igenom hela tomtebesöket och paketöppningen, mitt i allt låg han i sin babysitter och hade det så gött, så gött. ^^ Faktum är att han sovit sig genom större delen av sin första julafton. Mycket lätt barn att ha med sig på tillställningar, än så länge.

Maja drog hur som helst största vinstlotten i paketskörden, eller vad sägs om den här:

En elefant i naturlig storlek (nåja) som nästan gjorde att jag fick gå hem på grund av platsbrist i baksätet. Hehe. Världens bästa morbror med flickvän som stod för denna succé, dessutom följde det med ett presentkort på Kolmården! Blir att försöka komma på en sjuhelsikes födelsedagspresent åt Lillebrorsan i februari som tack. :)

Nu ska vi se färdigt Die Hard innan det är dags att nanna kudden, imorgon är det traditionsenlig juldagslunch hos farmor. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress