Helgur

Sista dagen här.
Idag är det tio grader här, men såg att det inte var mycket bättre hemma? Så det blir mycket tid i sängen idag också...
Igår var vi i stan en sväng, bara för att komma ut ur huset lite, men Sodankylä är inte så stort, så det var snabbt gjort att göra stan där. Köpte i alla fall souvenirer till mina föräldrar som tack för att dom ser efter våra stackars undulater medan vi är borta.
Övriga dagar har det inte hänt mycket. Det har växlat mellan varmt och regn här, gissa vilka som älskar det vädret? Myggorna. Jag får panik av att gå utanför dörren och dom få gångerna vi har varit ute med Maja har vi i princip sprungit till bilen/vagnen och typ slängt ner henne och haft igen dörren eller på insektsnätet fort som attan. Som tur är har hon klarat sig utan myggbett, det är huvudsaken. :)
Häromkvällen var det fint väder och ganska blåsigt, så då kunde vi vara ute en längre stund.
Annars ser det mest ut såhär..:
Tidigt imorgonbitti vänder vi bilen söder ut igen och åker dom nästan 40 milen till Uleåborg och min mormor. Det är så kul att Maja för chansen att träffa henne när vi ändå är här uppe! :D Mormor ska bjuda oss på lunch när vi kommer, sen får vi se hur länge vi kan vara hos henne. Beror på hur smidigt resan ner går... Sen har vi faktiskt lyxat till det och bokat en hotellnatt på världens bästa Eden (campingstugor i all ära, men...) och tanken på att få äta deras frukostbuffé på tisdag får det att vattnas i munnen... Ska ockupera våffeljärnet (hur många år är det jag fyller om några veckor nu igen?) och äta massor av bacon och piroger. Mmm...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress