Helgur

Tidig julklapp.
(Plötsligt händer det, här kommer ett riktigt blogginlägg!)

Igår gjorde vi en liten utflykt, vi åkte till Norrköping och köpte en säng till Maja. Senaste tiden har vi nämligen känt att det kanske börjar bli dags, hon sover ju fortfarande med oss i dubbelsängen och vissa kvällar har man kunnat ana ett visst mått av avundsjuka från Vidar som ju får ligga alldeles ensam i spjälsängen. Han ligger ju precis bredvid oss, men det är ju ändå inte riktigt samma sak. 

Så häromkvällen fick Maja för sig att hon skulle sova i spjälsängen helt plötsligt? Så vi lät dom byta plats, men tänkte nog att fröken skulle ångra sig innan det blev dags att släcka lampan. Mycket riktigt. Vidar stackarn fick flytta ner i spjälis igen och Maja somnade mellan oss. 
Men det gjorde ändå att vi tänkte att det nog är dags. Även om hon inte kommer sova i egen säng på minst ett halvår så underlättar det nog om det finns en egen säng åt henne om andan faller på. 
Vi låg och kikade på Blocket samma kväll och fastnade för samma säng båda två; en superfin gammal retrosäng i trä, med en insnidad häst i fotänden. Perfekt! Och när helgen närmade sig var sängen fortfarande kvar, så igår kom vi sedermera hem med denna:

(Har målat över någons svettiga löparkallingar som hängde på tork på elementet...) 

Maja ÄLSKADE den. Hon hjälpte till och bäddade och stoppade ner gosedjur och ville typ sitta i den hela eftermiddagen. Vidar blev mycket avis och rev ut allt ur sängen han nådde och försökte även han klättra upp i den. 
Mina föräldrar kom förbi en sväng och Maja sa mormor för första gången, till mormors stora glädje. :) 

Sen trodde vi som sagt inte att det skulle vara så intressant när det väl blev läggdags, men vet ni? Det var SÅHÄR nära att hon somnade i sin egen säng! Tyvärr kom hon på att hon var tvungen att byta byxor(...), så det slutade med att hon somnade mellan oss i alla fall. 

Jag trodde inte att Maja skulle sova i egen säng innan hon fyller tre, men efter gårdagen så vettetusan alltså. ^^


Ajli Müller

Sängen är BEDÅRANDE!!! Åh, jag skulle också bli avundsjuk, som satan!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress