Helgur

V.38+0 och mammaledig!
Ä.N.T.L.I.G.E.N.
Kan knappt fatta att jag klarade mig igenom dom här sista veckorna på jobbet, så ont i fötterna som jag har haft och så trött som jag har varit... Alltså, dilemmat när man har konstant ont i fossingarna pga skyddsskor och hårda betonggolv...så man sätter sig på kontoret en stund....och kommer knappt upp ur stolen efter 20 minuter pga foglossning och annan skit. Och då har jag ändå varit förskonad från allvarliga gravidsymptom.
Nä. Skönt att ledigheten har tagit vid, imorgon ska jag sova APLÄNGE. Sådäså.
 
Firade in min ledighet med att åka och simma med mamma, som skrattade åt min "stora" mage och mobbade mig när jag var tvungen att springa upp ur bassängen och kissa ungefär var tredje till fjärde längd vi simmade... Erbjöd mig att kissa i bassängen istället, men det tyckte hon var en ännu sämre idé..? Dagens badvakt sa i alla fall att hon förstod mig och att jag hade en väldigt fin mage. ^^ Även en tant i bastun berömde min mage, till mamma, när jag var och duschade. Så tacktack? :) Personligen tycker jag alla gravidmagar är fina, det växer ju liv därinne liksom, hur häftigt är inte det?! Sen om kroppen som bär har gått upp 5, 10 eller 30 kilo...spelar det verkligen någon roll?
 
Har efter min hemkomst smaskat i mig en skål med bortglömd sallad jag hittade i kylen. Den bestod av tomat, gurka och eh...japp, rätt gissat; rucola. Till ungefär 80% gröna, ljuvliga blad... Mmmm... Har dom två senaste dagarna satt i mig fyra påsar rucola. Östenssons råkar ha erbjudande den här veckan dessutom (två påsar för 20kr!!!), så ska nog gå förbi där imorgon och tömma hyllan. Jepp. Känns helt normalt.
 
Ska sova snart, men först måste jag hitta något mer matigt i kylen tror jag...
Tjipp!