Helgur

23 to go.
Pass 77 - 31:a maj: Heldag på Boda Borg med stallgänget.
 
Aldrig har jag längtat efter en dusch så mycket som efter den jag nyss avslutade... Fem och en halv timme inne i cellerna på Boda Borg i Karlskoga...jag säger bara ett ord: SVETT.
 
Strax efter åtta i morse rullade sex bilar fulla med MORF:are iväg från stallparkeringen med mig och Toytan i täten. Bredvid mig hade jag Jennifer och i baksätet hade vi tre småtjejer.
Kändes som vi aldrig kom fram till Laxå, men väl där så åt vi frukost och frös rövarna av oss typ. (Härligt sista maj-väder, trodde dom minsta barnen skulle blåsa iväg.)
 
Vid ankomsten till Boda Borg delade vi in oss i lag, vilket vi redan bestämt för flera veckor sedan...så jag, Jennifer, Anna och Maria var supertaggade och hade slagit vad med tjejerna i baksätet på vägen upp att vi skulle få fler stämplar än dom.
 
Vi lyckades få ihop åtta stämplar innan lunch och fyra efter lunch, MORF's elitlag for the win! YEAH!
 
 
Men vi var inte så kaxiga mot slutet heller...fy fasiken vad ont jag har överallt nu alltså..!
 
Även om vi inte räknar med att vårt lag var bäst så var det en himla trevlig dag och jag tror inte det var någon som var ledsen eller missnöjd på hela dagen? Inte dåligt när man åker iväg med så många barn! :D
 
 
Vilket fantastiskt folk vi har i stallet, jag älskar dom allihop!
 
Imorgon blir det spännande att se om jag kommer ur sängen...och sen hörde jag Isa mumla något om att rida hennes häst på kvällen... Håhåjaja.