Helgur

Opopulär lista.
Det här utkastet har legat i utkorgen här på bloggen i en vecka nu, så snabbt går det att blogga i mitt liv. Har dessutom nyss raderat Blogg-appen från telefonen, för den slutade fungera. Jaja.
Återigen har jag stulit en lista från Egoina, live with it. ;)

 
Unpopular opinion?
 
Tycker trädäck är skitfult. Speciellt när dom är större än huset dom är byggda vid. Som tur är så tycker Sacco precis likadant, det är därför vi gjorde stenlagda uteplatser förra sommaren. #sorrynotsorry
 
 
Guilty pleasure?
 
Stockholminfluencers. You know what I mean. Har på senaste tiden till exempel suttit och sträckkollat på Alexandra Nilssons youtubevideos och blir på riktigt lite pirrig i magen när ett nytt inlägg från Dessie dyker upp i Bloglovin-flödet.
 
Jobbsvaghet?
 
Skjuter gärna upp saker som jag vet inte kommer lösa sig smidigt, vilket gör att saker tar ännu längre tid än det borde. 
 
Irriterande egenskap?
 
Har nog väldigt många. Men tvärtemot på jobbet så har jag i vardagslivet rätt lätt för att skjuta på enkla saker, till exempel fylla på toapapper, tills jag glömmer dom och sen är det "för sent". (Alltså du sitter på porslinstronen en morgon och inser att pappret är helt slut, för att jag har ignorerat behovet av att fylla på i flera dagar, trots att det bara innebär en tripp till källaren och upp igen...) 
 
Störda matvanor?
 
Ja jag tycker ju inte att det här är så stört, men min sambo har gjort mig uppmärksam på att jag och min familj är lite störda när det gäller detta: Vi häller grädde på viss mat, direkt ur paketet bara.
Blodpudding och potatisbullar med lingonsylt? Går INTE att äta utan generöst med vispgrädde på, ovispad såklart.
Pannkakor? Godare med ovispad grädde på, speciellt ihop med äpplemos.
Kålpudding? Äts NATURLIGTVIS inte med potatis och gräddsås (har fått lära mig det efter att jag blev sambo dock) utan med lingonsylt och grädde.
Någon mer? Eller är det enbart min familj som gör så här?