Helgur

Tre månader idag!
Herren som blir tre månader gammal idag!

Igår var han och jag på BVC för att se att allt stod rätt till och för att han skulle få sina första sprutor. Han växer ju i en rasande fart och är i nuläget 61,5cm lång och väger inte mindre än (håll i hatten) 7030g! Jag som är lite nördig när det gäller siffror utropade naturligtvis genast "HAN HAR JU BLIVIT EXAKT DUBBELT SÅ TUNG SOM NÄR HAN FÖDDES!" och till vår BVC-sköterskas förvåning så var det så. 3515g när han föddes, dubbla det och vi har gårdagens vikt. :D
När jag kom hem kollade jag i Majas papper och hon vägde 6995g...på sin sexmånaderskontroll. Tyckte ju att hon gick upp så snabbt i vikt, men...det är ju inget mot klumpen till Lillebror.

När han skulle få sprutorna satt han och log stort mot en av sköterskorna (dom tog båda samtidigt, en i varje ben, för att minska lidandet lite) och hon fick så dåligt samvete när hon tryckte in nålen i benet och stora leendet förvandlades till ren förskräckelse... Stackars barn OCH sköterska. Vidar var dock väldigt lättröstad som tur var och log snart stort igen. 
Han är överlag en väldigt glad och nöjd bäbis som utan problem kan spendera hela dagar i babysittern bara han får mat och nya blöjor emellanåt. Maja var mycket mer krävande, så det är ju tur att dom är rätt olika på det viset. För Maja vill naturligtvis fortfarande ha mycket uppmärksamhet och hade det kommit in ett likadant barn till i familjen... Ja, då hade vi nog behövt klona oss eller odla fler armar. ^^
Till utseendet är dom fortfarande rätt lika dock, eller vad sägs? 
Maja nästan tre månader. 

Ah okej, inte så lätt att jämföra just dessa bilder kanske. Får försöka fixa bättre jämförelsebilder på Lillebror snart!