Helgur

Vafan hände med den här veckan?!
Har tänkt att jag ska blogga så många gånger sen förra veckan för det har hänt så himla mycket, men den här veckan har verkligen bara swishat förbi! Vad hände?

Jaja. 

Förra veckan var det ju alla hjärtans dag, inte för att vi brukar fira nåt särskilt men vi råkar ju dessutom ha blivit ihop på just den dagen och i år är det tio år sen (WHAT) så jag köpte med mig semlor och lite annat hem. Men när jag tömde brevlådan fick vi ännu en anledning att fira, för där i låg ett erbjudande om dagisplats till Lilleman! :D Den 14 mars börjar inskolningen för honom och vi slapp ha honom hemma till augusti. Så jävla skönt. Nu har det visserligen fungerat ganska bra sen fjärde februari när Sacco började jobba igen, men att komma hem från nattjobb och sen ha hand om unge herr Klåfinger hela dagen är inte hållbart i längden för honom.
Det är tur han är så himla söt när han är så jäkla jobbig. ❤️

I helgen firade vi den stora tioårsdagen med ett restaurangbesök UTAN BARN, för dom fick bli barnvaktade av sina morföräldrar för första gången! Första gången morfar var barnvakt över huvud taget och första gången Vidar hade barnvakt. Själv firade jag med att vara sinnessjukt förkyld och knappt ha nån röst. Men det var trevligt ändå. Vi åt sjukt goda högrevsburgare på Vänner & Vin och kunde både äta och prata utan att bli avbrutna. Ljuvligt.

Ja. Det var väl allt som hänt? Hah. 

Kommer väl kanske fler inlägg snart. Den som väntar på nåt gott osv.