Helgur

När blev du så stor?
Jag har väldigt svårt att fatta hur stor Maja har blivit, samtidigt som hon är så liten. Hon fyller tre om två och en halv månad och nu kan man helt plötsligt konversera? Man kan argumentera och förklara saker och hon förstår. Och kan argumentera tillbaka, inte alltid till hennes föräldrars stora förtjusning... :P

Ni kanske minns innan jul att jag skrev om att vi varit iväg och köpt en egen säng till henne? Efter den där första kvällen när hon NÄSTAN somnade i den så har intresset för den varit NOLL och vi har inte uppmuntrat henne heller. Nu är det pappans sista föräldralediga vecka och han insåg häromdan att det inte kommer funka att ha fröken Propeller Jr i samma säng om man vill ha en ostörd natts sömn.
Så igår var det dags för Den Stora Prövningen. Redan vid kvällsmackan när vi nämnde att hon skulle prova att sova i sin egen säng blev hon asförbannad. Sprang och slängde ur alla gosedjur som jag bäddat ner i hennes säng och borstade tänderna storgråtande. 
Jag stängde dörren om dom (pappan har tagit över nattningarna sen ett par veckor, eftersom han kommer gå och lägga sig samtidigt som barnen från och med måndag) och höll tummarna. 
Efter cirka en timme kom pappan ut igen och då hade Maja somnat i sin egen säng, utan att vara ledsen, men av förklarliga anledningar pysslat runt betydligt längre än vanligt. 
Sen sov hon där. Som en stock, hela natten. 
Var tvungen att ha bildbevis. 

Och imorse när hon vaknade hade hon varit SÅ STOLT över sig själv, jag önskar att jag hade varit där och sett henne.
För att fira åt vi våfflor som kvällsfika, det var uppskattat. :) 

Ikväll verkar det ha gått lika bra, jag ska alldeles strax gå in och krypa ner i en säng som inte är uppvärmd av små fötter i storlek 25. ❤️😭