Helgur

One happy little bean.
 
Eftersom vi låg i sängen nästan hela dagen igår passade jag på att ha kameran framme som sagt. Är riktigt nöjd med bilderna med tanke på att jag fotade med mitt manuella Pentax 50 mm på Olympusen. Med andra ord var det inte tal om autofokus, och jag vet inte om ni har försökt fotografera en vevande baby någon gång, men att lyckas få osuddiga kort är till och med svårt med autofokus. :P
Alltså, ser ni hur stark hon är? :D Hon försökte till och med dra sig fram till nappen som låg lite framför henne igår. Snart kommer krypningen!
 
Kom iväg på en promenad igårkväll också, det var fortfarande väldigt kvavt och varmt när vi begav oss iväg, som tur är hade det börjat blåsa (storm!) så det svalkade ändå. Vi hann komma fem minuter hemifrån innan Maja gjorde värsta bajsblöjan... Men sen tog det inte många hundra meter innan hon somnade i vagnen, speciellt inte efter att jag öppnade vädringsluckan fram på vagnen så det fläktade lite därinne. Jag gick en bra bit, så idag har jag träningsvärk i rumpan. Dags att börja bygga upp lite muskler igen känner jag, bara armmusklerna som får regelbunden träning i och med att vi bär runt på Majsan som sakta men säkert blir tyngre. (Har jag sagt att hon vägde 5,7kg på invägningen förra veckan? Mammas stora tjej!♥)
 
Nähä, tvätthängningsdags medan pluttan sover. #lördagsmys