Helgur

Skräptömning.
I vår trädgård har det legat skräp ungefär sen vi flyttade in. Heltäckningsmatta, träpanel, masonitskivor och spånskivor. I prydliga högar.
IDAG ÅKTE DOM VÄCK! HAHAHA!
 
Två lass med släpkärran blev det, mycket backande och krånglande. Fick beröm av en gubbe på tippen. "Vad roligt att se en tjej som kan backa med kärra."
Eh, tack? Eller? Det är 2013, varför skulle inte tjejer kunna backa med släp? (Aaah, just det, alla gubbar tror att det blir bättre om dom gör det själva eftersom dom styr kärran med snoppen. Glömde den detaljen.)
 
En annan gubbe kommenterade när vi tippade av heltäckningmattan från släpet för att slänga den (det gick inte att lyfta den, vi fick rulla den som ett stort äckligt, stinkande snöklot till containern eftersom den sugit åt sig regn under sex veckor, yummie):
"- Ooh, vilken fin matta..!"
"- DU KAN FÅ DEN HELT GRATIS OM DU VILL!"
 
Han nappade inte på erbjudandet...
 
Så nu när vi tömt garaget på möglig frigolit så får bilen plats! Och nu sover den inomhus här för första gången. Lilla Toytan. ^^
 
Jag och sambon idag på tippen.
 
Lagom till vi kom hem efter att ha skjutsat Ellen till sin mamma och shoppat lite på Rusta körde vi en maskin tvätt. När den var klar upptäckte vi att centrifugeringen har pajat och alla kläder var PLASKVÅTA. Grejt.
Sambon vred ur kläder och hängde på torkställningen, jag hämtade värmeelementet från vinden och tog in luftavfuktaren i tvättstugan. (Och SMS:ade mamma...det första man gör i en nödsituation.) Så nu hoppas vi att tvätten torkar under natten, skapligt i alla fall... Det droppade så dant om kläderna att vi fick lägga handdukar under torkställningen. :P
Så på måndag blir det shopping, ny tvättmaskin står på listan.
Det sura är att vi hade försäkring via ERA, som var mäklare, att dom ersatte allt som gick sönder inom en månad efter flytten. Nu har det gått två månader... Bajskorv. Jaja, tur att vi har sparat för oförutsägbara utgifter. ^^