Helgur

??
Öööööh...hej?
 
Vet inte vad om hände men nu är helt plötsligt juli slut (?!?) och jag minns knappt vad vi har gjort.
 
Sen jag skrev sist har vi i alla fall hunnit med en värmebölja. Det blev till slut så olidligt att en barnpool inhandlades och hamnade i trädgården. 700 liter 19-gradig LYX.
Hann sitta där och läsa bok två gånger innan värmeböljan var över. Jaja. Nu har vi en pool till nästa sommar när Majsan kanske kan bada lite. :)
Vi har även varit på Sveriges Rundradiomuseum i Bondebacka, Majas första museibesök! Är det gratis och typ en kilometer hemifrån så är det... Var kul i alla fall, även om vi inte hade någon guide.
Jag och Maja har även tillbringat större delen av en eftermiddag i stallet med Fija och bara snackat om typ allt mellan himmel och jord, det var så länge sen känns det som, och väldigt välbehövligt. När jag åkte hem så kändes det som jag var fulltankad med energi för första gången på mycket länge. ^^
Annars här hemma roar vi oss med att amma 48 gånger om dagen, byta blöja ungefär lika ofta och medan Majsan sover försöker vi organisera upp det här bombnedslaget till hus. Senaste förbättringen är att vi har köpt lagerhyllor till pannrummet!
Sen bilden togs har vi fått upp en till, under fönstret, och allt det ni ser på hyllorna...har tidigare förvarats på golvet. Förstår ni kaoset när man skulle hitta något? Och faran i att gå ner till frysen (som också står i pannrummet) för att hämta rostbröd om kvällarna när det ligger typ skruvmejslar och påsar med blandad skruv huller om buller? Jösses.
Jag tänker att nästa steg är att organisera om på vinden. Där uppe har vi lådvis med skräp som ingen har tittat på sen vi flyttade in för tre år sen... Dessutom håller mina föräldrar på med samma sak, rensar sin vind alltså, så emellanåt kommer det kartongvis från dom med diverse grejer som måste få plats här. Så det är väl bara att bita i det sura? Kanske nu på en gång medan Maja faktiskt somnat i skaplig tid, och innan hon vaknar för sitt 49:onde mål mat för dagen. xD
 
Matilda Berlin

Visst är det galet att Juli redan är slut?? Helt oförståeligt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress