Helgur

Vaaaad är det för dag..?
Jo, idag är det fredag, och fredag betyder? Paaaaaarty party!

Ah, fast nä.
På fredagar är jag alltid lite extra pirrig i kroppen, det känns liksom lite som att blodet har förvandlats till kolsyrat vatten?
Men inte för att det är party på gång. Jag är ingen partybrud.
Nej, det som får mig att se fram emot fredagarna är stallet. När jag kommer dit så bara släpper allt. Har det varit en stressig vecka på jobbet? Har du inte hunnit städa hemma? Inte hunnit träffa alla som du ville träffa i veckan?
Allt. Släpper. Innanför dom där röda, magiska dörrarna bara rinner alla problem i världen av en. Som vatten på en gås.
Det är helt fantastiskt
Förra veckan stod jag lutad mot Markos goa, runda mage medan jag pillade bort lera från hans lite mer.. privata delar (ja, jag får närma mig hans ben, kittliga mage OCH känsligare områden!) och bara luktade på honom. Idag planerar jag att göra det samma.
Bäbis♥
Lorissa Lovebomb

Jag är nog egentligen partybrud... Men ikväll sitter jag hemma med hunden och ser på tv istället. Och jag ska nog äta lite glass också ;) fredagsmysig på högsta nivå :)Jo körkortet går framåt. Jag har kört åtta eller kanske nio gånger och redan fått en halkbana inbokad. Kul kul kul!!

LORISSA LOVEBOMB

sv: jasså? VAD SKÖNT! Förlåt, det är förstås inte så kul att nästan köra in i porten, men skönt att veta att jag inte är ensam om att göra en massa fel :P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress