Helgur

52 weeks photo challenge. Week twentyfive.
Det här inlägget är något försenat på grund av stressen precis innan vi skulle ge oss av på semester, med allt vad det innebar. Men bättre sent än aldrig, right? ;)
 
Veckans uppgift:
 
Starburst - Create a very strong focal point and add an entirely new dimension of interest to your image using a starburst.
 
                       
 
Ni kanske minns för några veckor sen när jag inte riktigt lyckades med att göra en starburst till veckans uppgift (även om det bara var en bonus) men helt plötsligt lyckades några dagar senare? Var så irriterad. Vilken tur då att veckans uppgift var att få med en starburst. *smiley med solglasögon*
 
Kunde inte bestämma mig för vilken som var finast, färg eller svartvit, så jag tog med båda... Föreställer kyrkan i stan med alla träd runtom. Så sjukt fint ändå.
 
Jag har hopp om att få fina bilder under tiden vi befinner oss här uppe i Lappland, är ju midnattssol och allt, så man behöver inte bekymra sig för att dagsljuset ska försvinna framåt kvällen. Dessutom har det varit för kallt här uppe, så det är HELT MYGGFRITT?!?!??! Vi hade förväntat oss mygginvasion, så lättnaden är total. Gör liksom inget att dagstemperaturen ligger på 10-15 grader, bara inte myggjävlarna kläcks!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress