Helgur

Äntligen!
Den här sommaren har det gått hela fyra år sen vi dränerade huset (HAHA, va?) och efter det lilla ingreppet så har vår trädgård sett för trist ut. Framsidan mot gatan har väl ändå tagit sig skapligt, det har blivit gräsmatta igen och så, men baksidan närmast huset... Usch. Den kan beskrivas som jord, sand, grus och en jäkla massa ogräs. USCH.
Vi har under dessa år tänkt att vi ska lägga stenplattor där själva, men så råkade det ju ploppa ut två småttingar mitt i allt så det har liksom inte...hunnits med. Vi har vant oss vid att det ser ut som skrutt.
 
Men så i våras så blev vi akut trötta på skiten och fick kontakt med ett företag i stan som ska fixa stenläggningen åt oss (det enda företaget som svarade när vi försökte kontakta dom) och sen dess har vi väntat och väntat... Så igår meddelade dom att det blir vår tur i vecka 32, vilket är SNART JU! Så igår låg jag och planerade uteplats...
 
Såhär såg baksidan av huset ut i husannonsen för fem år sen:
 
 
På bilden nedan har jag rödmarkerat allt vi tagit bort, vilket är allt trä under trappen, träet på ledstängerna på trappen, träskärmarna, alla plattor (DET VAR TUNGT) samt rabatten som av någon anledning placerats precis där man går 78 gånger om dagen på sommaren. Och så är det ju numera asfalt ända fram till hörnet på huset, därborta mellan huset och garaget.
 
 
Och nu är ju då tanken att lägga sten enligt bilden här nere ↓
 
 
Innanför det blåa blir det plattor och vid det lilla gröna strecket kommer dom få göra ett litet steg upp från asfalten på grund av lite lustig nivåskillnad, men det kommer bara bli snyggt hoppas vi! Uteplatsen blir där det står möbler på bilden och på andra sidan trappen blir det typ cykelställ/leksaksförvaring eller nåt.
Har slängt ihop en liten inspirerande bild på vad jag vill ha på den där uteplatsen sen:
 
LÄNGTAR MASSOR.
Ajli Müller

Guuuud så roligt att planera sådant och få det gjort! Jeeez, jag vill också bo fiiiint och eget! ❤️🌷

Svar: Ska bli VÄLDIGT skönt! Det är värt att tömma hussparkontot :P
Helgur

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress