Helgur

Egentid på semestern.
Inte för att jag inte älskar att umgås med mitt barn, men just nu är hon en riktig liten gnällis. Tänder ploppar upp som svampar i lillmunnen och hon är snart igång att gå, men eftersom hon inte kan själv riktigt än vill hon att man ska följa med ut i huset och gå. Och gå, gå, gå och gå... Orken tar aldrig slut. :)
 
Därför är det skönt att min karl är ute och springer rätt ofta och att han mer än gärna springer med barnvagnen. Långt springer dom, minst ett par mil, vilket ger mig ett par timmar då jag kan få ta hand om MIG för en gångs skull.
Igår målade jag naglarna jättelänge medan dom var borta och nu alldeles nyss har jag avslutat en låååång dusch med efterföljande insmörjning av magen och blåsning av hår. Ljuvligt.
 
I söndags hade dessutom jag och min sambo egentid tillsammans för första gången på mycket länge. Majas mormor var barnvakt hela eftermiddagen så vi kunde åka in till Linköping och gå på bio! Vi har inte varit på bio ensamma sen vi såg Everest, det är jättelänge sen.
Den här gången såg vi den avslutande filmen i ny-trilogin Apornas planet och den var helt klart sevärd. Tycker att första filmen av dom nya är bäst, men gillar att dom fick till ett bra slut. När vi kom hem och Maja vinkat av mormor såg vi allra första Apornas planet, den från 1968, igen. Den går inte av för hackor heller.
 
Nu ska jag passa på att redigera fler bilder från resan till nästa Norgeinlägg (ni har sett att det finns en egen kategori för dom inläggen va, ifall ni vill se bilderna igen) medan resten av familjen är ute. Sen kanske vi åker till sommarstugan och hälsar på barnets morfar som jobbar och sliter med att bygga vägg. :)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress