Helgur

Nu är'e påskledigt!
Jag ska proppa i mig godis och annat onyttigt så det står härliga till hela helgen! Jösses så gött det ska bli.
Inledde dock ledigheten med att gå en sväng till gymmet...sex dagar sen sist och jag trodde det skulle kännas tungt, men faktiskt inte? Orkade springa 25 minuter på nivå fyra med "rolling hills", nästan hela tiden på 8,0km/h. Ökade farten på slutet och dog inte. Fem minuters uppvärmning och nervarvning gav totalt 35 minuter och 4,4km. Ganska bra efter alla sjukdomar som varit tycker jag? Följde upp det med lite armhävningar varvat med plankan och avslutande yoga/stretching. Promenerade hem. Skönt avslut på hektisk vecka. :)
 
Väl hemma blev det en snabbdusch och sen iväg till affären för inköp av tårtingredienser! Vi har ju ettårskalas här på måndag (!!!) så i helgen ska det bakas tårtor! Har nog aldrig gjort en riktig tårta i hela mitt liv, så går ut hårt och ska göra fyra stycken. HAHA. Vi får se hur det går. Tillräckligt mycket socker så blir ju det mesta ätbart, tänker jag?
 
När jag skulle bära ut kassarna från Willys (smartskaft som inte tog någon vagn) höll jag på att inte komma utanför dörrarna, dom där armhävningarna visste var dom tog kan man säga... Det blir horisontalläge resten av kvällen, när Majsan somnat kanske jag försöker mig på att se en film. Eller så sover jag istället. Only time will tell.
 
Glad påsk på er!
 
Har jag sagt att jag älskar mitt objektiv? Nån gång sådär kanske...
Det här med att ta kort på barn som kryper...fort!
ztad

Någon läsen bok ! >< <3

Svar: Hon läser nästan alltid bok! :D
Helgur

Lorissa Lovebomb

Åh, hon är så tjusig. Och sjukt duktig du är som springer så snabbt redan :-D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress