Helgur

Septemb'ah.
Avslutade augusti med att ha en kräkande undulat hemma igen, men som tur är börjar september med att han mår bättre. Igen. Förstår inte vad som kan vara fel? Har skrivit ett pinsamt långt inlägg i en fågelgrupp på Facebook nyss och hoppas att någon har något tips... Åh vad det är jobbigt att ha husdjur ibland...
 
Annars då? Jo men bra. :) Majsan har gjort stora framsteg bara dom senaste dagarna och kan nu rulla från rygg till mage OCH lyfta upp huvudet därifrån alldeles själv och ligga och se sig omkring. (Ofta kraftig stånkande... ^^) Fram tills häromdagen har vi fått hjälpa till genom att helt enkelt lägga henne på mage eller hjälpa henne att få loss ena armen under sig när hon rullat över själv. Men nu klarar hon det alldeles galant själv. :D Hon har även börjat rulla tillbaka själv...samt börjat rulla ett helt varv... Så nu kan man inte lämna henne obevakad i vår säng längre!
Kan även meddela att damen nu har provsmakad banan, morot och äpple. Banan är favoriten, så sött och lagom slemmigt! ;)
Flera dagar i rad nu har vi varit ute och gått (uuuh..!) vilket har varit suuuuperskönt! Äntligen lite lagom värme! Och Maja har faktiskt accepterat att ligga i vagnen. Det har annars varit lite si och så med det i sommar. Vi har även använt bärselen ett par gånger och det funkar riktigt bra. Finns ju så mycket att titta på som inte syns när man ligger i vagnen!
 
Så ja. Det är väl utgångsläget för september månad, första höstmånaden...men vi är redo! Bring it on!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress