Helgur

Frosty.
Strax innan den här damen fick sin frukostgröt imorse. Hon älskar gröt. Jag är snål och gör därför egen gröt på havregryn och paltbröd; tjoff i matberedaren och så koka på spisen. Paltbrödet är för att hon ska få ordentligt med järn i sig.
Bordsskicket blir dock bara värre och värre...helst skulle hon vilja äta själv redan, men riktigt så kul ska vi nog inte ha... ;) Det blir gröt prick överallt och slutar oftast i att fröken får sköljas av under kökskranen!
 
Under hennes förmiddagslur sprang jag ut i trädgården och tog några snabba bilder, för den här första frosten den vill man ju gärna fånga varje år... ^^
Frosten på blåbärsbuskarna (dom röda bladen) var verkligen jättetjock och fluffig!
 
Tanken var att jag skulle byta däck på bilen under förmiddagen och sedan åka och handla, men så blev det inte. Min lilla garagedomkraft räckte inte till för att lyfta nya bilen, för den lyfte inte tillräckligt högt...höll på att inte ens få under den under bilen fram heller, för fronten är så låg. Jävla skit. Så fick åka och köpa en ny domkraft på Biltema när jag ändå skulle åka och veckohandla. För jag tänker inte använda reservdomkraften som följer med reservhjulet...det veka åbäket skulle jag inte ens lyfta en cykel med..! Ska försöka byta däck imorgon istället, för nu verkar det som det ska snöa i flera dagar här?! Hua. Kan vi inte få vänja oss vid frosten först?
ztad

det ser ut som om Maja har växt sen jag såg henne senast :) (paltbröd??!! ewwww!)

Svar: Hon växer som ett litet ogräs! xD Nej...paltbröd är ju ingen höjdare... Nermalt i gröt märks det dock inte av så mycket. ;)
Helgur

Lorissa Lovebomb

så smart att blanda i mer järnrika grejer <3 och gott med gröt, bra att gilla det i tidig ålder ^^

Svar: Bästa tipset från BVC! :D Ja, gröt är bra grejer om man vill bli stor och stark!
Helgur

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress